Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку містобудівної документації детального плану території, що обмежена вул. Володимира Березюка та вул. Об’їзною в межах міста Переяслав Бориспільського району Київської області

  • Згідно з рішенням Переяславської міської ради від 18 листопада 2021 року № 07п-17-VIII «Про надання дозволу на розробку детального плану території, що обмежена вул. Володимира Березюка та вул. Об’їзною в межах міста Переяслав Бориспільського району Київської області» триває розробка документу державного планування (далі – ДДП) «Детальний план території що обмежена вул. Володимира Березюка та вул. Об’їзною в межах міста Переяслав Бориспільського району Київської області», а також стратегічної екологічної оцінки (далі – СЕО) до нього у порядку, встановленому Законом України «Про стратегічну екологічну оцінку».

Детальний план території розроблений для визначення планувальної структури і функціонального призначення, параметрів забудови, формування принципів планувальної організації, встановлення ліній регулювання забудови, виявлення усіх планувальних обмежень, використання території згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами, визначення містобудівних умов та обмежень з врахуванням інвестиційних намірів, подальшого освоєння.

  • Орган, що приймає рішення про затвердження ДДП Переяславська міська рада.
  • Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а)дата початку та строки здійснення процедури:від 28.01.2022 р. і триває до 26.02.2022 р. включно.

б) способи участі громадськості: надання письмових пропозицій у друкованому та ел. вигляді протягом строку здійснення процедури; проведення громадських слухань.

в) громадські слухання відбудуться 25.02.2022 р. о 13:00 год. в приміщенні Переяславської міської ради за адресою: м. Переяслав,вул. Б. Хмельницького, 27/25;

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися з проєктом ДДП, звітом про СЕО та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується ДДП – Переяславська міська рада; 08400, Київська обл., Бориспільський р-н, м. Переяслав, вул. Б. Хмельницького, 27/25.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреса та строки подання зауважень та пропозиційПереяславська міська рада;08400, Київська обл., Бориспільський р-н, м. Переяслав, вул. Б. Хмельницького, 27/25; ua907@ukr.net; від 28.01.2022 р. і триває до 26.02.2022 р. включно.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується ДДП:Переяславська міська рада.

  • необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєктів ДДП: відсутня.
Перший заступник міськогоголови                                   Анатолій Фесенко

Повідомлення про оприлюднення ДПТ

Додати коментар