Ділимося досвідом з колегами

Однією з ключових компетентностей освітньої реформи є володіння іноземною мовою, тому  сучасному вчителю важливо знати новітні методи викладання іноземної мови, відповідно до рівня знань, потреб та інтересів учнів.  

20 січня 2022 року на базі загальноосвітньої школи І ступеня №6 проведено семінар для вчителів англійської мови Переяславської громади, які викладають у початкових класах на тему «Використання міжпредметних зв’язків на уроках англійської мови».

Роботу заходу розпочала консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Олена Петрик, яка зазначила, що питання реалізації міжпредметних зв’язків при викладанні іноземної мови набуває все більшої актуальності.Застосування міжпредметних зв’язків на уроках іноземної мови сприяє інтегрованому навчанню, яке реалізується у формі інтегрованих уроків.

З досвіду роботи вирішення певних питань, пов’язаних з викладанням навчального предмету з даної теми поділилася вчитель англійської мови Оксана Сонько.

Цікавою та змістовною була презентація вчителя англійської мови Тетяни Микитенко.

Під час проведення практичної частини Оксана Сонько та Тетяна Микитенко з учасниками провели цікаві інтерактивні вправи «Handicraft “Butterfly”», «Travelling to the park».

До обговорення даного питання долучилися всі присутні.

Підводячи підсумки семінару педагоги  високо оцінили творчий підхід педагогічного колективу до його проведення  та розкриття різноманітних форм роботи, побажали подальших успіхів, творчих злетів, адже творчість педагога – це передумова зростання його педагогічної майстерності.

Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Додати коментар