Новорічно-різдвяні зустрічі відбулися у клубі «Пам’ять серця»

           Новорічно-різдвяні зустрічі відбулися у клубі «Пам’ять серця» Будинку освіти. У святково прикрашеній залі цього закладу зібралися жертви нацизму, народжені в неволі та діти війни. За святковим столом вони розміщувалися дистанційно, дотримуючись умов карантину. Зустріч відкрила директор Будинку освіти, голова клубу «Пам’ять серця» Анелія Ковальська. Вона щиро привітала присутніх з Новим роком та Різдвом Христовим. Ведуча  святкової зустрічі передала присутнім вітання від керівника сервісного центру «Pik ASZ» (Мальтійська служба допомоги, м.Магдебург, Німеччина) Олівера Брауна та його друзів, які стали спонсорами святкової зустрічі. На це у відповідь прозвучали оплески  присутніх.

          Зі словами вітань до членів клубу «Пам’ять серця» звернулася заступник міського голови Оксана Степаненко. Вона привітала їх з Новим роком та Різдвом Христовим. Побажала міцного здоров’я, сімейного щастя і благополуччя,  здійснення мрій і задумів, миру в Україні.

          Багато теплих слів на адресу присутніх у залі прозвучало також від генерального директора Центру надання соціальних послуг та соціальної інтеграції Раїси Голованової.        

         Вітання учасникам зустрічі підготували  і волонтери організації «Акція спокути заради миру»  (м.Берлін, Німеччина) Маріус  Хан та Мерле  Рішмюллер.  Маріус  виконав роль Санти а Мерле – Зими. Це був приємний сюрприз для присутніх.  Святкові вітання членам клубу прозвучали і від Василя Потупи. Він подарував  для них свої вірші та гумор.

         Вітання  жертв нацизму з Новим роком та Різдвом Христовим відбулися також за домашніми адресами. Їм були  вручені святкові подарунки від німецьких друзів.

 

Додати коментар