УВАГА! УВАГА! УВАГА! Проведення перевірки роботи системи оповіщення

Шановні жителі Переяславської міської територіальної громади відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконавчого комітету Переяславської міської ради інформує, що з метою відлагодження роботи територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення області, яка на даний час працює в режимі тестування, 05 січня 2022 року в період з 14:00 до 16:00 буде здійснено контрольну перевірку спрацювання діючих електросирен та сигнально-гучномовних пристоїв (гучномовців).

Перевірку планується провести в два етапи:

– в період з 14:00 до 15:00 – подачею сигналу на ввімкнення електросирен для відтворення звукового сигналу «Увага всім!», які розміщені на території наступних підприємств – Телефонно-телеграфна станція (ТТС) (м. Переяслав, вул.. Богданова, 9), Завод «Продтоварів» (м. Переяслав, вул.. Солонці , 31), ТОВ «Переяслав молпродукт» (м. Переяслав, вул. М.Грушевського, 53), КМФ ПАТ «Укртелеком»   ЦМД-3 ДМД325/1(м. Переяслав, пр-т. Червоноармійців, 21), ТОВ «НУС» (м. Переяслав, вул.. Б.Хмельницького,32).

-в період з 15:05 до 16:00 – передачею на гучномовний пристрій БО-FM-05  голосового повідомлення про технічну перевірку системи оповіщення, який розташованй на будівлі   комунального закладу “Переяславський центр культури і мистецтв” Переяславської міської ради, за адресою:  вул.. Г. Сковороди,  81, м. Переяслав, 08400.

Передбачається кілька спрацювань зазначених пристроїв з довільними інтервалами часу.

ВАЖЛИВО! Оскільки це практична перевірка засобів оповіщення, то мешканці громади повинні зберігати спокій – їх життю та здоров’ю нічого не загрожує. 

Додати коментар