Відбулося засідання комісії з питань соціально-економічного розвитку, інвестицій, цін, тарифів, житлово-комунальних відносин, транспорту, екології, благоустрою, підтримки підприємництва та охорони культурної спадщини

20 вересня в сесійній залі Переяслав-Хмельницької міської ради під головуванням Олени Розовик відбулося засідання комісії з питань соціально-економічного розвитку, інвестицій, цін, тарифів, житлово-комунальних відносин, транспорту, екології, благоустрою, підтримки підприємництва та охорони культурної спадщини. На засіданні були присутні 3 члена комісії із 5, секретар ради Петро Бочарін представники підрозділів виконкому міської ради з профільних питань, які розглядали члени комісії на своєму засіданні.

Члени комісії результативно проголосували за:

Про затвердження Програми поводження з тваринами та регулювання чисельності безпритульних тварин в м. Переяславі-Хмельницькому на 2018 -2020 роки; Про внесення змін до міської комплексної програми “Турбота” на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням міської ради від 17.12.2015 р. №07-03-VII; Про передачу видатків та відповідних коштів у вигляді міжбюджетного трансферту з міського до обласного бюджету на обслуговування одиноких непрацездатних громадян Переяслав-Хмельницьким центром соціального захисту пенсіонерів та інвалідів.

Додати коментар