Святий Миколай завітав на свято до дітвори

Новий рік – найулюбленіше свято  і дорослих, і малих. Ми з нетерпінням чекаємо цього свята, плекаємо надії на краще, чекаємо здійснення мрій та чудес. 

21 грудня 2021 року, за запрошенням працівників служби у справах дітей та сімʼї виконавчого комітету Переяславської міської ради, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування,  діти, які перебувають у складних життєвих обставинах, діти, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, діти, загиблих при виконанні службових обов’язків, діти, загиблих в зоні АТО, зібралися  у святково прикрашеному залі Будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді. Дітлахи радо зустріли Святого Миколая та  інших казкових героїв, пограли з ними в ігри, жартували та потанцювали. Після свята кожен учасник отримав солодкий подарунок, наданий виконавчим комітетом Переяславської міської ради.

З прийдешнім Новим роком дітей привітала заступник міського голови Оксана Степаненко, передала вітання від міського голови Вячеслава Саулка, виконавчого комітету та депутатів міської ради.

З  чудовим настроєм та подарунками  діти поверталися додому. 

Загалом у цього дня у заходах взяло учать 177 дітей пільгових категорій.

Додати коментар