Фізкультура дистанційно

         Дистанційне навчання для учнів з фізичної культури це досить складне завдання, тому що виконання фізичних вправ самостійно потребує неабияких психологічних та фізичних зусиль учнів.

12.11.2021р. учителі фізичної культури Переяславської громади ознайомилися з організацією дистанційної роботи в умовах карантину в ЗОШ І-ІІІст№7.

Вчитель фізичної культури Глоба Сергій Григорович поділився власним досвідом і розповів про сміливі експерименти у проведенні уроків. Для організації дистанційних уроків з фізкультури необхідне завчасне планування. Тому вчитель радить бути гнучкими, експериментувати та підлаштовуватися під реалії та власні вподобання. А в реалізації креативних задумів для уроку вчителю допомагають такі сучасні онлайн-ресурси:

Google Classroom, Zoom ,  На урок , Viber, Telegram, Direct в Instagram, Messenger у Facebook

В процесі обговорення вчителі  розповідали, як вони проводять уроки, як оцінюють результати учнів дистанційно, як залучають дітей до уроку.

Під час дистанційного навчання, на карантині, не потрібно забувати  що саме фізична культура, за рахунок правильно підібраних фізичних вправ, допоможе дитині зміцнити імунітет.

Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Додати коментар