#СпитайПроСвітло: Генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі проведе онлайн-зустріч з мешканцями області

ТЕК Київські регіональні електромережі запустив цикл онлайн-зустрічей з експертами в енергетичній галузі. 3 листопада в рамках проєкту #СпитайПроСвітло мешканці області мають можливість поспілкуватися з генеральним директором компанії Віталієм Шайдою. Зустріч буде проходити в прямому ефірі на сторінці компанії у Facebook, протягом якого генеральний директор буде давати відповіді на запитання клієнтів.

 «ДТЕК прагне стати еталоном клієнтоорієнтованості та впроваджує сучасні стандарти обслуговування. Ми прагнемо зробити енергетику ближчою та зрозумілішою для клієнтів, тому проведемо онлайн-зустріч. Сподіваюсь надати вичерпні відповіді на актуальні питання клієнтів, які пов’язані з роботою компанії та усього, що стосується розподілу електроенергії у ваших будинках і квартирах», — зазначив Віталій Шайда, генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі.
 Онлайн-зустріч почнеться о 13:00. Приєднатися до прямої трансляції можна на сторінці ДТЕК Київські регіональні електромережі у Facebook.
 Протягом години генеральний директор буде відповідати на питання, зібрані під відповідною публікацією на сторінці ДТЕК Київські регіональні електромережі. На термінові та невідкладні питання спеціалісти компанії відповідали відразу, решта — озвучуватимуться під час ефіру.
 Ставити запитання можна й під час прямої трансляції. Відповіді будуть озвучені під час онлайн-зустрічі. Якщо Віталій Шайда не встигне відповісти на всі питання, на сторінці компанії обов’язково буде опубліковано відповідь на них після прямого ефіру.
 Список питань до ефіру можна подивитися тут.
 Звернутися в компанію за консультацією можна і поза ефіром — в особисті повідомлення на сторінці компанії в Facebook, чат-бот у Viber або Telegram, мобільний додаток «Мережі онлайн». Фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі з радістю вам допоможу

Додати коментар