Інноваційні рішення для будівництва!

На центральній площі міста, в рамках відзначення Дня міста, 16 вересня 2017 року були присутні представники компанії «Сен-Гобен Будівельна Продукція Україна», яка є – світовим лідером у створенні комфортного  простору для проживання, роботи та відпочинку  людини. Компанія входить до ТОП-100 найбільших промислових корпорацій світу відповідно до рейтингу Thomson Reuters та до ТОП-100 світових корпорацій, що дотримуються концепції сталого розвитку та захисту навколишнього середовища. «Сен-Гобен Будівельна Продукція Україна» – це визнаний лідер будівельної галузі, постачальник тепло- і звукоізоляції, будівельних розчинів, труб.  

Жителі та гості міста мали можливість отримати консультацію від фахівців компанії щодо інноваційних рішень для будівництва, зокрема щодо комплексних рішень по утепленню будівель.

Енергоефективність в будівлях на сьогоднішній день є актуальним питанням як для приватних домогосподарств, новостворених ОСББ, багатоповерхових будинків так і промисловості. Тому метою даного заходу було поширення інформації щодо енергозберігаючих технологій. Сподіваємось що жителі міста скористалися такою нагодою і поглибили свої знання по енергоефективним рішенням.

Додати коментар