Древньому та вічно молодому Переяславу 1110 років

Квест розпочався

Квест розпочався

15 вересня, у Переяславі розпочалось святкування дня міста. У ці осінні теплі дні древньому та вічно молодому Переяславу виповнюється 1110 років. О 14 годині центральна площа міста була віддана у розпорядження школярів, лідерів учнівського самоврядування міських шкіл та ЦПТО. Програма дитячого свята була доволі насичена. Відкриваючи свято заступник міського голови Валентина Губенко побажала юним переяславцям і у подальшому бути активними, творчими, небайдужими. Керівник

Один із переможців квесту команда ЦПТО

Один із переможців квесту команда ЦПТО

відділення  ГО “Міжнародний фонд “Взаєморозуміння і толерантність” Анелія Ковальська вручила самим активним волонтерам ветеранського клубу «Пам’ять серця» Інні Товкун та Насті Садовій подарунки. Перед початком великого квесту «Я люблю Переяслав» його організатор вчитель ЗОШ№7 Костянтин Раковський ознайомив учасників із правилами. У квесті взяли участь усі міські школи гімназія та ЦПТО. Що правда, учні сьомої школи виступили модераторами цих змагань тож свою команду вони не виставили. За одну годину шкільні дружини мали виконати 4 завдання та відповісти на додаткові питання по історії Переяслава. Найкраще та найшвидше з цим упорались гімназисти та учні ЦПТО. Вони і стали переможцями. Проте цього святкового дня переможених не було. Всі отримали в дарунок солодкі призи.

Є про що згадати почесним громадянам міста

Є про що згадати почесним громадянам міста

О 15 годині у сесійній залі міської ради відбулась зустріч почесних громадян міста всіх років із депутатським корпусом та виконкомом міської ради.

Загалом Переяслав уже нараховує 51 почесного громадянина. Ця відзнака була введена в нашому місті в минулому столітті в 1983 році. Першим почесним громадянином Переяслава став Михайло Сікорський.

На початку зустрічі хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять

Є про що згадати почесним громадянам міста

Є про що згадати почесним громадянам міста

почесних громадян, які уже пішли із життя та воїнів, що загинули при визволенні міста від німецьких загарбників та тих, хто віддав своє життя захищаючи незалежність держави на сході країни під час проведення антитерористичної операції.

Міський голова Тарас Костін привітав всіх із Днем міста, та запевнив, що та робота, яку колись проводили нинішні почесні громадяни по розвитку міста та його облаштування буде тривати і в подальшому, аби Переяслав став по справжньому європейським містом у якому

Посвідчення та почесний знак отримує Іван Стогній

Посвідчення та почесний знак отримує Іван Стогній

жителям було б комфортно жити, працювати та відпочивати. Тарас Костін разом із секретарем міської ради Петром Бочаріним вручили нові посвідчення та знак почесного громадянина міста Переяслава всім кого цим званням номінували у попередні роки.

Міський відділ культури разом із артистами НЦК «Зустріч» та юними артистами міських шкіл підготували невеличкий концерт.

Почесні громадяни Переяслава, які уже не працюють отримали від міської влади невеличку премію в розмірі 500 гривень

Почесні громадяни Переяслава та члени виконкому. Фото на згадку

Почесні громадяни Переяслава та члени виконкому. Фото на згадку

О 17 годині головна святкова сцена Переяслава була віддана у розпорядження самодіяльних артистів. Фестиваль художніх колективів «Лине пісня у рідному місті». Святковий настрій глядачам дарували: Народний аматорський ансамбль української пісні «Чебреці», Народний

Співає "Вербиченька"

Співає “Вербиченька”

аматорський ансамбль «Водограй», Народний аматорський вокальний ансамбль «Весняний подих», самодіяльний художній колектив «Берегиня», Народний аматорський фольклорний ансамбль «Веселка», Народний аматорський

В очікуванні виступу

В очікуванні виступу

вокальний ансамбль «Вербиченька».

Додати коментар