Відбувся Чемпіонат України серед учнів зі спортивного водного туризму

Із 30 вересня по 03 жовтня 2021р. в с. Сокілець Немирівського району Вінницької області відбувся Чемпіонат України серед учнів зі спортивного водного туризму.
У змаганнях взяли участь учні Переяславскої гімназії (директор Батрак О.П.): Танащук Антон, Левчук Валерій, Лизогуб Ростислав, студент педуніверситету Тихонов Владислав та учень ЦПТО Бондаренко Дмитро.
Танащук Антон та Бондаренко Дмитро забрали все золото, яке тільки можна було, а саме: на дистанціях спринт, слалом та ралі хлопці завоювали золоті медалі та посіли I-ше загальнокомандне місце серед катамаранів двійок.
Хлопі, які змагалися на катамарані четвірці, а саме: Левчук Валерій, Лизогуб Ростислав та Тихонов Владислав посіли перще (I), друге (II) та четверте (IV) місця на дистанціях: ралі, слалом та спринт відповідно.
У сумі цих трьох дистанцій хлопці здобули II загальнокомандне місце.
В сумі заїздів катамаранів двійок та четвірок юні спортсмени зайняли I-ше загальнокомандне місце.
Вищезгадані перемоги дали змогу наши хлопцям виконати норматив: кандидат у майстри спорту.
Також в даних змаганнях взяли участь Займидорога Сергій та Окунський Артур жителі с. Вовчків, які в катамарані двійці на дистанціях: слалом, спринт та ралі здобули другі місця та II загальнокомандне друге місце серед катамаранів двійок.

Додати коментар