Кошти, зібрані учасниками “Благодійного велопробігу до Дня міста” допоможуть лікувати хворих дітей

18 вересня у рамках відзначення Дня міста за ініціативи депутатів Переяславської міської ради Ірини Присіч та Михайла Шамрая  відбувся “Благодійний велопробіг до Дня міста”. До участі у велопробігу долучилися всі бажаючі жителі міста та Переяславської громади різного віку. Серед них: депутати та посадовці міської ради, представники трудових колективів підприємств та установ, громадських організацій, молодь та школярі. Учасники приїздили на місце старту на своїх велосипедах, а також мали можливість взяти веломашину безкоштовно на прокат у фірмі «ВелоЛАВ» за адресою вул. Г. Сковороди 83, попередньо забронювавши її через інтернет або особисто.

Присутніх привітали: міський голова Вячеслав Саулко, його перший заступник Анатолій Фесенко та організатори велопробігу. Перед початком заходу велосипедисти позували для спільного фото. Учасники заходу долали дистанцію за маршрутом: просвітницький центр (вул. Шевченка 3) – вул. Шевченка – вул. Грушевського – вул. Богдана Хмельницького – привокзальна площа – Борисо-Глібська площа – відпочинковий комплекс «Стара Гребля» – площа Богдана Хмельницького – вул. Сковороди – центральна площа міста. Серед організаторів заходу голова ГІ «Корінь нації» Микола Богатир,- він здійснював також його інформаційний супровід. Безпеку руху велоколони на маршруті забезпечували працівники місцевої патрульної поліції.

 Для участі у велопробігу кожен його учасник повинен був зробити благодійний внесок у розмірі від 100 грн. Всі отримані кошти будуть передані хворим дітям на оплату їх лікування та придбання відповідних медикаментів. Це Софія Дідик – напівсирота, яка має онкологічне захворювання. Її мама Дідик Оксана Петрівна, працює в одному з навчальних закладів Переяслава. Халамендик Роман – сирота. Роман бореться з пухлиною головного мозку. Його мама померла, а єдиним його опікуном є бабуся Наталія Петрівна. Це також малозабезпечена родина Шерепа із села Дем’янці, яка має двох дітей, один з яких має інвалідність.

Усі, хто не мав змоги взяти участь у благодійному велопробігу, але має бажання допомогти хворим дітям, може переказати кошти на банківську картку: 4441 1144 4055 4051 до кінця дня 18.09.2021, або в наступні декілька днів.

Висловлюємо щиру вдячність всім учасникам та організаторам благодійного заходу.

 

Додати коментар