Вихованці Переяславської ДЮСШ показали відмінний результат у відкритому чемпіонаті Київської області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2004-2005 р.н. та молодші

11 вересня вперше за останні роки  стадіон “Трудові резерви” (м. Біла Церква) приймав легкоатлетичні змагання обласного рівня, а саме відкритий чемпіонат Київської області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2004-2005 р.н. та молодші.
Учасники змагалися у 12 видах програми. Вихованці Переяславської ДЮСШ показали відмінний результат. Так, Станіслав Коноваленко в запеклій боротьбі виборов золото в бігу на 100 м (11,1 с), а Черниш Ярослав в бігу на 100 м (11,9 с) став бронзовим призером.
Зубко Максим в бігу на 200 м (24,7 с) виборов золото, а в бігу на 400 м (53,6) став срібним призером чемпіонату. 
Тищенко Карина поповнила скарбничку досягнень золотом на дистанції 1500 м (5 хв.09 с).
 Юнацька естафетна команда в складі: Станіслава Коноваленка, Зубка Максима, Черниша Ярослава, Кравченка Ігоря в запеклій боротьбі, обійшовши команду господарів, здобула золото.
Естафетна команда дівчат у складі: Карини Тищенко, Катерини Коноваленко, Олександри Толочко, Дарини Білько стала срібним призером змагань.
Вітаємо переможців, призерів змагань та тренера Микола Мальченко!
До слова, тренер-викладач з легкої атлетики Переяславської ДЮСШ Микола Мальченко, був відзначений Грамотою Київського обласного управління молоді і спорту.

Додати коментар