Вшанування пам’яті захисників України

 29 серпня, відзначається День пам’яті захисників України, які поклали свої життя у боротьбі за незалежність та суверенітет нашої держави.

Урочистості розпочались біля Вознесенського собору зі слів вшанування та хвилини мовчання. Архієрей Православної церкви України, єпископ Луганський та Старобільський, вікарій Київської єпархії Лаврентій провів літургію загиблим воїнам. Подяку та вшанування висловив також голова Переяславської громади Вячеслав Саулко. Він відзначив особливу роль наших захисників у становленні української державності та національної єдності. Їх беззаперечна сила духу та всебічна підтримка небайдужих, волонтерів змогла зупинити наступ ворога та уберегти українські землі від повного поневолення.

Виконавчий комітет Переяславської міської ради на чолі з мером поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим воїнам-учасникам ООС та АТО та до пам’ятного знаку Героїв Небесної сотні.

Від імені редакції приєднуємось до усіх слів, сказаних на шану нашим воїнам, та сподіваємось, що їхні подвиги ніколи не будуть забуті.

Вічна пам’ять загиблим героям! Слава живим захисникам!

Додати коментар