Драйвові вихідні були у дітей вразливих категорій Переяславської громади

Літо для дітей – пора відпочинку, розваг, оздоровлення та позитивних вражень. Саме позитивні враження, океан емоцій, нове та цікаве відчули і побачили діти вразливих категорій 22 серпня 2021 року на столичному аеродромі «Чайка», куди були запрошені Національною асоціацією дорожників України (NADU), які  організували безоплатне транспортне перевезення. 

Насичена і різноманітна програма заходів не залишила байдужим нікого.  Сам президент компанії NADU Микола Володимирович Березовський зі своїми колегами  зустрів та привітно поспілкувався з дітками. Кожному подарували  блайзер, полотняну сумку та наклейку з емблемою асоціації, провели і на найкращі місця на трибунах. Не забули в такий спекотний день і про воду. І от почалося дійство. Почалося все з відкриття та параду учасників. На старт виїхали 7 автомобілів учасників раллі-кросу (яскраві перегони з контактною боротьбою на змішаному покритті треку з трампліном та завзятим суперництвом професійних пілотів), сигнал до гонок і О! Що творилося на трибунах, які лише вирували емоції! У перервах між заїздами, яких було три з загальним стартом, виступали каскадери, дрифт-шоу, стант-шоу (екстремальні трюки на мотоциклах від двох стантрайдерів), виступи від найтитулованіших команд чірлідерів (учасники групи підтримки, яка розважає глядачів у перерві між спортивними змаганнями). І знову захопило дух від авіашоу. Це був надзвичайний політ з фігурами вільного та вищого пілотажу.

А наймолодші учасники настрибалися на батуті, за бажанням безкоштовно можна було покататися іпозмагатися в заїздах на самокаті, зробити селфі з пілотами та взяти у них автограф. І це не всі приємні сюрпризи від організаторів, які подбали і про обіди, дітям  роздали  гарячі набори Хеппі-міл з іграшкою. Весь день нами опікувалася Марина Сергіївна Цікаленко керівник департаменту Асоціації NADU.

 Злегка стомлені, сповнені емоцій, вражень і такі щасливі  пізно ввечері поверталися додому. На прощання діти і супроводжуючі їх дорослі щиро дякували організаторам за запрошення, увагу, хороший настрій та змістовний відпочинок.

????????????????????????????????????

Додати коментар