На озері у Великій Каратулі з’явилися катамарани (відео)

Минулої суботи у Великій Каратулі відбулася приємна для дітей села подія – на озеро, яке торік спорудили на кутку Катричі, спустили два катамарани. Розповідає автор і втілювач ідеї, керівник місцевої агрофірми “Україна” Григорій Порало – Переяслав.City:

– Коли з’явилося це красиве озеро, а потім навіть тоді, коли поставили тут альтанки, посадили деревця, все одно не покидала думка – чогось тут ще не вистачає. І одного разу зрозумів, чого саме, – катамарана! Та все якось відкладалося. І лише коли у “Віснику Переяславщини” прочитав, що у Хоцьках катамаран уже є, зрозумів, що далі відкладати нікуди. Знайшли в інтернеті продавця, поїхали в Київ і купили. Не нові, правда, зате два відразу. Спочатку тут уже перевірили, підремонтували, пофарбували. А сільські діти прочули, питають, коли вже вони на озері з’являться. То ми всіх попередили, що урочистий запуск на воду проведемо в суботу об 11-й.

– Дітей на озері, і місцевих, і приїжджих, буває, до двох десятків одночасно збирається. То навіть черга утворюється. Внучка моя, їй лише другий рік пішов, і та вже каталася з батьками озером. Та й не тільки діти, а й дорослі люблять на них проїхатися.

Додати коментар