Відбулися позачергові засідання виконкому

9 липня у залі засідань Переяславської міської ради (вул. Б. Хмельницького, 27/25) відбулося позачергове 12 засідання виконавчого комітету Переяславської міської ради, яке провів перший заступник міського голови Анатолій Фесенко.
У роботі засідання взяли участь: секретар ради Лідія Оверчук, заступники міського голови Ольга Огієвич та Оксана Степаненко, члени виконкому, керівники структурних підрозділів виконкому та міської ради.
Присутні розглянули запропоновані питання порядку денного засідання: про заходи з підготовки до організованого початку 2021/2022 навчального року в Переяславській міській територіальній громаді; про затвердження Положення та складу комісії з виплати грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, та прийняли по них відповідні рішення. 
Цього ж дня відбулося і позачергове 13-те засідання виконавчого комітету. У такому ж складі і під головуванням першого заступика міського голови, члени виконкому розглянули та підтримали питання про затвердження протоколу засідання комісії з виплати грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Додати коментар