Переяславщина запрошує!

“Переяславська земля має велику історію, досить багато музеїв, чудові місця природи та унікальні незвідані об’єкти. Окрім того, тут постійно відбуваються цікаві події.
Не так давно пройшов фестиваль повітряних куль у Переяславі, а також дебютував фестиваль “Переяславська моторада”. Наприкінці липня, а саме 31 числа, гості та жителі міста-музею матимуть змогу побачити старт щорічної регати на Кубок Переяслава. Варто приїхати однозначно!
Перегони на вітрильних яхтах організовує яхт-клуб “Крейсерський”.
За тиждень до цього, а саме 24 липня, є можливість побувати на унікальній, культовій, спортивно-культурологічній події Дніпро Ревучий. Тут одні учасники перепливатимуть Канівське море над затопленими селами, інші – про ці ж села презентуватимуть нові книги, буде багато цікавинок, але варто хоч раз побачити, ніж 100 раз почути.
Ну і з 10 по 20 серпня, рекомендуємо оглядові місця на Переяславщині, для спогляданням за тим як падають у небі зорі, адже в цей час відбувається зорепад Персеїди.
#ПодорожуйПереяславщиною . “Світ, як книга і той, хто не подорожує – читає лише одну сторінку“” – допис зі сторінки краєзнавця та голови ГІ “Корінь нації” Миколи Богатиря.

Додати коментар