Шановні працівники ювенальної превенції Переяславщини!

Від щирого серця вітаю вас із професійним святом – Днем ювенальної превенції!

Сьогодні виповнюється рівно 26 років з дня створення підрозділу поліції по роботі з дітьми. Це свято працівників поліції за покликанням, адже їх головна мета – захист прав і законних інтересів дітей.

Здорове та щасливе дитинство – нелегке завдання, заради якого працює кожен працівник поліції ювенальної превенції. Тому здійснення щоденної нелегкої місії, покладеної на вас, вимагає виняткової відповідальності, сумлінності та високої фахової підготовки.

Хочу висловити подяку кожному працівнику ювенальної превенції управління превентивної діяльності і територіальних підрозділів Головного управління Національної поліції в Київській області за таку непросту, напружену, та таку необхідну для суспільства роботу. За те, що кожен свій день ви присвячуєте майбутньому України – її підростаючому поколінню!

Бажаю вам міцного здоров’я, оптимізму, стійкості та успіхів у службі. Нехай ваші знання, досвід та відданість справі й надалі сприяють забезпеченню найголовнішого права кожної дитини – права на щасливе дитинство і гідне майбутнє в нашій країні!

Щастя, миру й добробуту вам, вашим рідним та близьким!

З повагою

Міський голова                                                   Вячеслав САУЛКО

Додати коментар