Відбулось засідання робочої групи по пільговому перевезенню громадян

   29.06.2021 року під головуванням заступника міського голови Оксани Степаненко  відбулось засідання робочої групи по питанню врегулювання перевезення пільгових категорій громадян на маршрутах на території Переяславської міської громади.. З аналізом ситуації по пільговому перевезенню окремо громадян міста та  жителів сіл Переяславської громади за перше півріччя 2021 року виступив начальник управління соціального захисту населення Переяславської міської ради Микола Гуща. Були обговорені проблемні питання, які виникають в процесі пільгових перевезень жителів нашої громади. По наслідках обговорення робочою групою прийнято наступні рішення:

  1. Управлінню соціального захисту населення Переяславської міської ради, старостам Переяславської міської територіальної громади, з 01.07.2021 року видати пільгові талони на друге півріччя 2021 року жителям громади із розрахунку 8 пільгових талонів на місяць на одну особу в залежності від місяця звернення пільговика та незалежно від вартості  квитка.
  2. Місцевим перевізникам на маршрутах між містом і селами громади зберегти існуючу процедуру використання пільгових талонів на друге півріччя 2021 року
  3. Продовжити дію пільгових талонів, які були виготовлені та видані у 2020 році та першому півріччі 2021 року, на друге півріччя 2021 року.
  4. Старостам Переяславської міської територіальної громади додатково провести роз’яснювальну роботу серед пільгових категорій громадян по користуванню пільговими талонами та до 15.07.2021 року надати до управління соціального захисту населення Переяславської міської ради списки громадян, які отримали пільгові талони на перше півріччя 2021 року.

Додати коментар