Привітали медиків з професійним святом (Фото)

День медичного працівника — особливе свято, що відзначається в нашій країні у третю неділю червня. У такий день хочеться від усього серця подякувати медикам за радість здоров’я і диво життя, які вони дарують кожному, роблячи це з властивою даній професії легкістю й невимушеністю.

18 червня в актовій залі КНП «Переяславський центр первинної медико-санітарної допомоги» вітали медиків медиків Переяславщини.

Із найкращими побажаннями до працівників медичної галузі звернулися міський голова Вячеслав Саулко, заступник очільника Циблівської громади Володимир Бикало, голова районної організації профспілки працівників охорони здоров’я Надія Гордієнко, очільники медзакладів: КНП «Переяславська БЛІЛ» Лариса Кузьменчук, КНП «Переяславський ЦПМСД» Наталія Царенок та КНП КОР «КОЦЕМДМК» Мирослав Демків і настоятель Свято-Єфремівської церкви (що на території лікарні Переяслава) Дмитро Волошин. В урочистостях також взяли участь заступник міського голови Оксана Степаненко та керуюча справами виконкому Тетяна Гич.

Найкращі представники медичної галузі отримали подяки, грамоти, квіти та грошові винагороди.

Музичні вітання янголам у білих халатах лунали від Наталії Александрової та Валерії Занози. Ведуча заходу – Влада Черненко.

Додати коментар