Відбулося чергове ХІІ засідання Переяславської міської ради

17 червня у залі засідань Переяславської міської ради (вул. Б. Хмельницького, 53) відбулось чергове дванадцяте засідання сесії Переяславської міської ради VIII скликання, яке провів голова Переяславської міської ради Вячеслав Саулко.
У засіданні взяли участь: депутати міської ради, секретар міської ради Лідія Оверчук, перший заступник міського голови Анатолій Фесенко, заступник міського голови Ольга Огієвич, керуюча справами виконкому Тетяна Гич, керівники структурних підрозділів виконкому та міської ради, ЗМІ, жителі громади.
Присутні розглянули запропоновані питання порядку денного та прийняли відповідні рішення, зокрема:
  1. Про встановлення ставок місцевих податків і зборів в межах Переяславської міської територіальної громади на 2022 рік.
  2. Про передачу об’єкта нерухомого майна – дзвіниці Вознесенського собору, що знаходиться за адресою: Київська область, Бориспільський район, м. Переяслав, вул. Сковороди, 54 а, з комунальної в державну власність.
  3. Про надання згоди на безоплатне прийняття в комунальну власність Переяславської міської територіальної громади пам’ятного знаку, встановленого на честь Героя Радянського Союзу, ліквідатора аварії на Чорнобильській АЕС Правика Володимира Павловича.
  4. Про підтримку ініціативної групі, створення молодіжного простору у рамках проєкту «МолодьТуТ: створи простір молодіжних перспектив у своїй громаді».
  5. Про затвердження результатів конкурсу на право надання послуг з збирання та вивезення побутових відходів на території Переяславської міської територіальної громади.
    Присутніх – близько 60 осіб.

    Результати поіменного голосування_12 сесія_17.06.2021 

Додати коментар