Голови громад на порталі Децентралізація

Як звати і як виглядає голова вашої громади. На жаль, навіть цю просту інформацію буває непросто знайти на офіційних сайтах місцевих рад. У цьому ми переконались, коли вирішили сформувати на порталі «Децентралізація» загальний список голів громад.
Добряче покопирсавшись в глибинах інтернету, ми таки зробили це. Майже…
На порталі вже є коротка інформація від ЦВК про кожного з чинних голів громад та їхні фото з відкритих джерел (більшість – з офіційних сайтів або сторінок у соціальних мережах, ще частина – зі ЗМІ, фото 11 голів ми поки не змогли знайти).
Впевнені, інформація про громади була б неповною без даних про голів, від яких зараз, коли громади почали працювати у нових умовах – з новими повноваженнями, ресурсами і відповідальністю, – залежить дуже багато у розвитку територій.
Віримо, що голови громад розуміють важливість відкритої інформації, комунікації з жителями, з бізнесом, з інвесторами, з колегами, тому намагатимуться бути публічними, більше говорити про успіхи і проблеми, про те, чого громада потребує і що може запропонувати. А якщо на сайті громади немає навіть інформації про її керівництво, то… вона тепер є у нас. І її буде більше.
Будемо вдячні, якщо напишете, чи важлива для вас ця інформація, чи варто її розширювати, яку інформацію про громади ви б ще хотіли бачити у відкритому доступі і зручному форматі.
Ну, і якщо побачите помилку в даних, дайте, будь ласка, знати.
Пишіть нам тут, або на пошту: decentralization@minregion.gov.ua
Перелік голів громад: https://decentralization.gov.ua/headcommunity

Додати коментар