На ювілейному Кубку Куклера з міні-футболу перемогу здобула команда “Костал”

У Переяславі-Хмельницькому відбувся щорічний відкритий турнір з міні-футболу, ПАМ’ЯТІ ГЕОРГІЯ КУКЛЕРА, 15-ий за рахунком. Заявилося 6 команд: «Костал», «Трубіж», «Солонці», «Гайшин», «Дівички», «Солонці-2». Ігри проходили у 2 групах.

Переможці груп зустрілися у фіналі. Ними виявились команди “Костал ” і “Солонці-2”. Гра закінчилась з рахунком 2:2, тож для виявлення переможця, згідно з положенням, пробивалися пенальті. Героєм тут став голкіпер “Костала” Рева Богдан. Він не тільки зміг відбити один з ударів, а й сам забив вирішальний гол у ворота суперників.

Команду-переможницю нагородив перехідним кубком брат Георгія – Едуард Куклер, який є засновником цього турніру. Володарями кубка стали: Столяренко Влад – капітан, Манько Богдан, Лисенко Андрій, Крамаренко Олексій, Іващенко Василь, Рева Богдан, Ткаченко Олександр, Колесник Євгеній, Шармар Андрій, Сонько Євген, Цьома Кіріл, Аландарєв Артем. Бомбардиром турніру став Іващенко Василь. Нажаль, після того, як він забив 6 гол, “зламався лічильник”, тому організатори турніру просять фанатів Іващенка Василя надати свої дані для уточнення результату.

Міський голова Тарас Костін на відкритті турніру побажав футболістам успішної гри. На матчах був присутній начальник відділу з питань фізкультури та спорту виконавчого комітету міської ради Валерій Мільгевський.

Додати коментар