На Київщині розпочався турнір Всеукраїнського кубку з футболу фізкультурно-спортивного товариства «Колос»

24 серпня на міському стадіоні ім. В. Лобановського розпочалися  запеклі футбольні баталії. До Переяслава-Хмельницького з’їхалися команди з різних куточків України, щоб взяти участь в кубку Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос». Грають чотири команди за коловою системою: “Переяславщина” (Переяслав-Хмельницький район, Київська область), «Ратнівський аграрій» (Ратнівський район, Волинська область), “Рідний край” (Дніпропетровська область) і «Дністер» (Овідіопольський район, Одеська область) команда-переможець минулорічного подібного турніру в Переяславі-Хмельницькому. Відбіркових етапів до цих змагань не проводили, проте все одно прибули одні з найкращих команд у своїх регіонах.

Офіційна церемонія відкриття турніру відбулася у четвер, 24 серпня. Всі футбольні колективи, вишикувавшись в шеренгу, вислухали привітання. Головний суддя (тобто відповідальний представник організатора) Юрій Кондратьєв передав вітання від голови ВФСТ «Колос», а також зазначив, що товариство намагається популяризувати не лише футбол, а й взагалі спортивний рух на селі. Керівник навчально-спортивної бази “Переяславль” Микола Журило висловив сподівання, що учасникам сподобається в Переяславі-Хмельницькому, побажав всім отримати задоволення від змагань та привітав з головним святом країни – з Днем Незалежності України. На офіційній частині був присутній голова Переяслав-Хмельницького МСОК “Колос” Микола Середа.

Не довелося довго чекати й головної «страви» вболівальникам, яких зібралося на трибунах стадіону чимало – футболу. В першому матчі волиняни перемогли з мінімальним рахунком “Дністер” 2-1. В другому матчі першого ігрового дня місцева команда “Переяславщина” задовольнилася нічиєю в грі з “Рідним краєм” 1-1.

Сьогодні, 25 серпня, наші земляки о 17 годині зіграють другу гру турніру. Запрошуємо на трибуни стадіону.

 

Додати коментар