Успішний виступ переяславського пловця на літній Універсіаді в Китаї

Цьогоріч літня Універсіада стартувала у Китаї 19 серпня і триватиме до 30 серпня. Нагадаємо, що із зимової Універсіади-2017 українські студенти привезли дві золоті, три срібні та чотири бронзових медалі.

Повідомив “Урядовий портал” 21 серпня.

Перше «золото» Універсіади для України 20 серпня завоював студент Рівненського державного гуманітарного університету Михайло Романчук. Він  виборов нагороду у плаванні вільним стилем на дистанції 400 метрів за 3 хвилини 45,96 секунди. Варто зазначити, що це новий рекорд змагань.

Цього ж дня бронзовим призером змагань  з дзюдо став студент Сумського державного університету Андрій Колесник. Хлопець досягнув перемоги у ваговій категорії до 100 кілограм.

Ще одну «бронзу» для України завоювала вихованка Львівського державного університету Ксенія Пантелєєва, що перемогла на фехтувальному турнірі.

За результатами змагань зі спортивної гімнастики, «срібло» вдалось здобути у командному заліку студентам: Олегу Верняєву – Національний університет фізичного виховання і спорту України, Владиславу Гривко – Харківська державна академія фізичної культури, Євгену Юденкову – Луганський національний університет ім. Шевченка, Петру Пахнюку – Житомирський державний університет ім. Франка.

У другий день змагань – 21 серпня – золоті нагороди з плавання подвоїв студент Дніпровського національного університету ім. Олеся Гончара Андрій Говоров. Хлопець подолав дистанцію на 50 метрів у стилі баттерфляй за 23,56 секунди.

На цій же дистанції здобув «бронзу» вихованець Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету ім. Григорія Сковороди (Київська область) Андрій Хлопцов. Його результат склав 23,86 секунди.

Додати коментар