Привітання міського голови Києва Віталія Кличка та народного депутата України Артура Палатного з нагоди Дня незалежності України

Шановні жителі Переяславщини!

Цьогоріч Україна відзначає 26-ту річницю незалежності. Для усіх нас це дата, коли можна підбити певні підсумки діяльності нашої держави, задуматися про той спадок, який маємо передати нащадкам.

Сьогодні країна переживає непрості часи, проте спільними зусиллями ми зможемо здолати всі негаразди, збудувати дійсно незалежну, соборну, процвітаючу державу, яка стане зразком для наших майбутніх поколінь. І, як би не було складно, потрібно всім разом будувати свою країну. Дорога за дорогою, вулиця за вулицею, село за селом, місто за містом. Ми зможемо і впораємося. Ми вистоїмо, бо іншого шляху в нас немає. Вірте в себе! Вірте в Україну!

Історично склалося, що напередодні Дня Незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України. Благородні синій та жовтий кольори неба і пшениці символізують небесну блакить та працелюбність українців. Сьогодні державний стяг став для нашої нації символічним оберегом, який наповнює серце почуттям патріотизму, любові до Батьківщини та гордістю за свій народ.

Дорогі мешканці Переяславщини! Щиро бажаємо вам процвітання, міцного здоров’я, достатку і злагоди у ваших оселях, мудрості й натхнення у всіх справах. Нехай любов до рідного краю спонукає вас на добрі справи, які примножать славу Переяслава та Переяславщини і принесуть мир і спокій в нашій державі. Щасливої долі кожній родині та Божого благословення!

Зі святом вас, дорогі переяславці!

З Днем Незалежності, Україно!

З повагою –
Київський міський голова Віталій Кличко
Народний депутат України Артур Палатний

Додати коментар