Розпорядження міського голови “Про підготовку та відзначення у 2017 році Дня міста Переяслава-Хмельницького та 74-ї річниці визволення від німецько-фашистських загарбників”

Відповідно до рішення Переяслав-Хмельницької міської ради від 15.07.1999 р. № 03-10/ХХІІІ «Про Статут територіальної громади міста Переяслава-Хмельницького», на виконання Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», заходів Комплексної програми розвитку культури міста Переяслава-Хмельницького на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням Переяслав-Хмельницької міської ради від 24.12.2015 р. № 08-04-VІІ, міської комплексної програми «Молодь Переяславщини» на період 2016-2020 років, затвердженої рішенням міської ради від 24.12.2015р. № 05-04-VІІ, рішень Переяслав-Хмельницької міської ради «Про затвердження в новій редакції Положення про звання «Почесний громадянин міста Переяслава-Хмельницького» від 29.05.2017 р. №89-36/2-VІІ, «Про затвердження Програми відзначення державних, обласних, міських та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед містом Переяславом-Хмельницьким, здійснення представницьких та інших заходів на 2016-2017 роки» від 17.12.2015 р. № 11-03-VII, «Про бюджет міста Переяслава-Хмельницького на 2017 рік» у новій редакції) від 29.12.2016 № 01-29-VII, з метою гідного відзначення у 2017 році Дня міста Переяслава-Хмельницького та 74-ї річниці визволення міста від німецько-фашистських загарбників, керуючись п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Провести 16-17 вересня 2017 року святкові заходи з нагоди Дня міста Переяслава-Хмельницького та 74-ї річниці визволення міста від німецько-фашистських загарбників.
  2. Створити організаційний комітет з підготовки та відзначення Дня міста Переяслава-Хмельницького у складі, згідно з додатком 1.
  3. Затвердити Програму заходів до Дня міста «Слався, Переяслав-граде!», згідно з додатком 2.
  4. Затвердити загальноміський план підготовки заходів щодо відзначення Дня міста Переяслава-Хмельницького, згідно з додатком 3.
  5. Відзначити за вагомий внесок у розвиток міста Подякою Переяслав-Хмельницької міської ради, відзнаками міського голови, цінними подарунками та квітами кращих представників громади міста, згідно з додатком 4.
  6. Загальному відділу виконавчого комітету міської ради спільно з керівниками підприємств, установ та організацій міста забезпечити присутність осіб  відповідно додатку №4 під час урочистостей з нагоди святкування Дня міста Переяслава-Хмельницького о 12.00  на центральній площі міста 16.09.2017р.
  7. Відділу інформації виконавчого комітету міської ради підготувати Подяки Переяслав-Хмельницької міської ради до 14.09.2017р.
  8. Організаційному відділу, відділу інформації виконавчого комітету міської ради забезпечити інформування жителів міста, гостей щодо запланованих заходів з нагоди відзначення у 2017 році Дня міста Переяслава-Хмельницького та 74-ї річниці визволення від німецько-фашистських загарбників.
  9. Доручити відділу освіти Переяслав-Хмельницької міської ради, методичному кабінету відділу освіти:

– розробити методичні рекомендації щодо проведення уроку, екскурсії, лекції, заняття;

–  розробити положення про конкурс на кращу розробку  плану уроку;

– подати пропозиції щодо відзначення за підсумками навчального року вчителів, викладачів за індивідуальний підхід до підготовки матеріалів уроку, лекції, заняття, екскурсії;

– узагальнити кращий досвід у вигляді методичного посібника.

  1. Рекомендувати загальноосвітнім, дошкільним, позашкільним навчальним закладам міста, школам естетичного виховання, державному професійно-технічному навчальному закладу «Переяслав-Хмельницький центр професійно-технічної освіти», комунальному закладу Київської обласної ради «Переяслав-Хмельницька загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів», державному вищому навчальному закладу «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» у 2017 році 15 вересня провести єдиний урок «Гордість моя – Переяслав-Хмельницький».

11.Керівникам навчальних закладів різних форм підпорядкування надати матеріали для узагальнення відділу освіти Переслав-Хмельницької міської ради.

  1. Відділу культури і туризму міської ради:

– провести мітинг-реквієм «Пам’ять у серці живе»,

– провести урочистості, концертні програми з нагоди відзначення у 2017 році Дня міста Переяслава-Хмельницького та 74-ї річниці визволення від німецько-фашистських загарбників,

– до 12 вересня 2017 року подати на затвердження сценарні плани заходів,

– запросити до участі в концертних програмах колективи міст-побратимів, міст-сусідів,

– координувати підготовку педагогічним колективом Дитячої музичної школи святкового концерту до Дня міста та виступу духового оркестру,

– передбачити у кошторисі видатки на підготовку та проведення концертної частини урочистих заходів,

– сприяти у проведенні акції приватних компаній, відповідно звернень.

13.Переяслав-Хмельницькому відділенню Міжнародної громадської організації «Міжнародний фонд «Взаєморозуміння і толерантність» організувати роботу презентаційної виставки діяльності фонду та фотовиставки «Весільні фото моїх рідних 30-70-их років минулого століття».

  1. Управлінню соціального захисту населення міської ради запросити до участі в заходах учасників бойових дій, ветеранів та забезпечити їх соціальний супровід, уточнити облікові дані Почесних громадян міста.
  2. Службі у справах дітей та сім’ї виконкому міської ради, Переяслав-Хмельницькому міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у співпраці з громадськими організаціями, волонтерами організувати та провести дитячу ігрову програму в парку Т.Шевченка 16.09.2016р.
  3. Відділу з питань фізичної культури, молоді та спорту виконавчого комітету у співпраці з відділом освіти, службою у справах дітей та сім’ї, відділом культури та туризму забезпечити проведення:

– спортивно-масових заходів  на центральній площі міста:

         15.09.2016 легкоатлетичного пробігу «Шануймо героїв Переяслава-Хмельницького» з покладанням квітів до пам’ятних знаків, змагань з важкої атлетики;

         16.09.2016 гри «Веселі старти» для вихованців дошкільних навчальних закладів, у співпраці з колективами Переяслав-Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи, громадських організацій.

  1. Відділу освіти міської ради забезпечити:

– організацію та проведення 15.09.2017 р. презентації приміщення Переяслав-Хмельницької гімназії після капітального ремонту фасаду будівлі та проведення загальноміського заходу «Посвята в гімназисти»,

– організацію та проведення 15.09.2016 р. міського фестивалю для лідерів учнівського самоврядування  Київщини «Лідер-фест» в співпраці зі службою у справах дітей, відділом з питань фізичної  культури, молоді та спорту виконавчого комітету, відділом культури і туризму міської ради,

– роботу презентаційної виставки закладів освіти міста,

– проведення зльоту першокласників 16.09.2016 р.

  1. Відділу капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради, керівникам комунальних підприємств міста:

– провести обстеження братських могил, пам’ятних знаків,

– запланувати заходи з благоустрою братських могил, пам’ятних знаків, у разі необхідності провести поточні ремонтні роботи,

– забезпечити належне оформлення міста до свята, дотримання санітарних норм та правил в місті,

– до 15.09.2016 р. подати до відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконавчого комітету міської ради інформацію щодо відповідальних чергових в період з 16 по 18.09.2017 р., вказавши контактні номери телефонів.

  1. Управлінню економіки, відділу підприємництва та споживчого ринку, відділу капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету:

– підготувати і направити листи-звернення до власників торгових точок, магазинів з проханням святкового оформлення закладів, дотримання санітарних норм та правил благоустрою в місті;

– запросити організації, підприємців для участі у заходах з нагоди Дня міста з метою надання послуг організованого харчування (недопущення продажу спиртних напоїв), продажу сувенірної продукції жителям міста під час святкових заходів 16-17.09.2017 р. та узгодити розташування їх, згідно затвердженого загального плану, в центральній частині міста.

  1. Переяслав-Хмельницькому об’єднаному міському військовому комісаріату надати список учасників бойових дій в зоні АТО, яким буде вручено нагрудний знак «Учасник АТО» під час урочистостей з нагоди Дня міста, та забезпечити їх особисту присутність на центральній площі 16.09.2017 р. о 12.00.
  2. Управлінням та відділам виконавчих органів міської ради, керівникам підприємств та організацій, зазначених у додатках до цього рішення, забезпечити виконання плану заходів та, в зв’язку з кадровими змінами, повідомляти заступника міського голови Губенко В.В. про внесення змін до складу оргкомітету, кандидатур на відзначення.
  3. Фінансовому управлінню міської ради забезпечити фінансування заходів за рахунок загального обсягу видатків, затверджених для відповідних відділів та управлінь на 2017 рік, згідно з кошторисними призначеннями.
  4. 23.Фінансово-господарському відділу виконавчого комітету міської ради профінансувати заходи, вказані в додатках.
  5. Переяслав-Хмельницькому відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області:

забезпечити охорону громадського порядку у святкові дні, під час проведення заходів з відзначення у 2017 році Дня міста Переяслава-Хмельницького та 74-ї річниці визволення від німецько-фашистських загарбників;

– забезпечити чергування трьох працівників біля сцени та біля палатки звукорежисера 16.09.2017 р. з 18.00;

– до 16.09.2017 р. до відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконавчого комітету міської ради подати списки відповідальних чергових 16-17.09.2017р., вказавши контактні номери телефонів.

  1. Загальному відділу виконавчого комітету міської ради довести дане розпорядження до членів організаційного комітету, виконавців плану заходів з підготовки і проведення Дня міста 2017 та територіальної громади міста Переяслава-Хмельницького.
  2. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

 

Міський голова                                                         Т.В.Костін

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Губенко В.В.                                                                          Карнаух Г.М.

                                                                                                Бочарін П.П.

Гуріна В.М.                                                                            Гринець В.І.

                                                                                              Медведенко Н.І.

Жарко Ю.М.

                                                                                              Кириченко А.І.

                                                                                                Брень В.П.

 

 

 

 

 

                                                                                                     Додаток 1

                                                                                 до розпорядження міського голови

                                                                     від  ____________ № ___________

 

СКЛАД

організаційного комітету з підготовки та відзначення у 2017 році Дня міста Переяслава-Хмельницького та 74-ї річниці визволення від німецько-фашистських загарбників

Костін Тарас Вікторович міський голова, голова організаційного комітету
Карнаух Григорій

Миколайович

перший заступник міського, заступник голови організаційного комітету
Гуріна Вікторія  Миколаївна начальник  відділу культури і туризму міської ради, секретар оргкомітету
Члени оргкомітету:  
Бочарін  Петро

Петрович

секретар міської ради
Губенко Валентина Валеріївна заступник міського голови
Гринець Валентина Іванівна керуюча справами виконавчого комітету міської ради
Білоусько Юлія Леонідівна головний спеціаліст відділу інформації та комп’ютерного забезпечення виконавчого комітету міської ради
Брень Вікторія Перівна начальник загального відділу виконавчого комітету міської ради
Буряк Людмила Іванівна директор КЗ «Переяслав-Хмельницька дитячо-юнацька спортивна школа»
Бут Сергій Васильович начальник КП Переяслав-Хмельницьке ВУКГ (за згодою)
Вітківський Олександр Олегович начальник відділу капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради
Голованова Раїса Петрівна генеральний директор Переяслав-Хмельницького центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів (за згодою)
Гуща Микола Валентинович начальник управління соціального захисту населення міської ради
Демків Мирослав Михайлович головний лікар КЗ «Переяслав-Хмельницька екстрена медична допомога» (за згодою)
Жарко Юлія Миколаївна начальник фінансового управління міської ради
Іващенко Андрій Володимирович завідуючий соціально-гуманітарним відділом ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди» (за згодою)
 Гаценко Анна Іванівна начальник відділу підприємництва та споживчого ринку виконавчого комітету міської ради
Карпенко Галина Іванівна редактор газети «Вісник Переяславщини» (за згодою)
Кириченко Алла Іванівна начальник фінансово-господарського відділу виконавчого комітету міської ради
Коваленко Вікторія Олексіївна начальник організаційного відділу виконавчого комітету міської ради
Ковальська Анелія Віталіївна директор Будинку освіти (за згодою)
Коцур Віктор Петрович ректор ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди» (за згодою)
Легкодух Олександр Васильович начальник цеху «Благоустрій» КП  Переяслав-Хмельницьке ВУКГ
Лисенко Сергій Олегович начальник Переяслав-Хмельницького районного сектору ГУ ДСНС України в Київській області (за згодою)    
Лой Катерина Іванівна начальник служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету міської ради
Лопата Микола Петрович директор ДПТНЗ «Переяслав-Хмельницький центр професійно-технічної освіти» (за згодою)
Лукашевич Олексій Михайлович генеральний директор НІЕЗ «Переяслав» (за згодою)
Мартинов Сергій Георгійович начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконавчого комітету міської ради
Мільгевська Валентина Іванівна директор міського  центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Переяслав-Хмельницької міської ради
Мільгевський Валерій Миколайович начальник відділу з питань фізичної культури, молоді та  спорту виконавчого комітету міської ради
Михайловський Володимир Миколайович директор комунального закладу «Спортивно-оздоровчий комплекс «Стадіон імені Валерія Лобановського»
Петренко Олег Григорович начальник Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ  Національної  поліції в Київській області(за згодою)
Римар Михайло Анатолійович начальник Центру зв’язку та управління ДСНС України (за згодою)
Слюсар Олександр Миколайович начальник КП «Переяслав-Хмельницьке виробниче управління житлово-комунального господарства» 
Степаненко Анна Сергіївна головний архітектор міста
Щукін Василь Віталійович депутат міської ради, голова постійної комісії з питань освіти, культури, фізкультури та спорту, роботи  з молоддю, охорони здоров’я (за згодою)
Устич Наталія Миколаївна начальник управління економіки виконавчого комітету міської ради
Ярмоленко Олег Олександрович директор ТРК «Альта» (за згодою)
Ярмоленко Петро Миколайович начальник відділу освіти міської ради

 

 

 

Керуюча справами виконкому                           В.І.Гринець

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток 2 

до розпорядження міського голови

                                                                       від  ___________ № _____________

 

ПРОГРАМА ДО ДНЯ МІСТА «Слався, Переяслав-граде!»

15 вересня 2017 року

9.00 – легкоатлетичний пробіг «Шануймо героїв Переяслава-Хмельницького» з покладанням квітів до пам’ятних знаків.

вулиці міста, центральна площа

 

Переяслав-Хмельницька гімназія

12.00 –  Посвята  в  гімназисти   та    презентації приміщення Переяслав-Хмельницької гімназії після капітального ремонту фасаду будівлі

 

Центральна площа міста імені  Богдана Хмельницького

14.00- міський фестиваль для лідерів учнівського самоврядування  Київщини «Лідер-фест»

14.00 – акція від торгової марки «РУДЬ»

 

Переяслав-Хмельницька міська рада

15.00 – святкова зустріч почесних громадян міста Переяслава-Хмельницького, депутатів міської ради «Я вміння, сподівання, добрі справи, своє серце віддаю Переяславу»

17.00 – фестиваль художніх колективів

16 вересня 2017 року

Центральна площа міста імені  Богдана Хмельницького

09.00– виставка-презентація освітніх та позашкільних навчальних закладів, виставка-продаж продукції місцевих виробників

10.00 – молебень за Переяслав та загиблих, покладання квітів до Братської могили «Пам’ять у серці живе»

11.00 – урочистості «Слався, Переяслав-граде!»

13.00виступи клубу самозахисту «Альянс», спортивних об’єднань, секцій

13.30  – «Веселі старти дошкільнят»

14.00 –  VІ міський зліт першокласників

14.30 – концертна програма вихованців дитячої музичної школи ім. П. Сениці

17.00 – виступ Національного заслуженого академічного народного хору України ім. Г. Вірьовки

19.00  – конкурс краси «Дівчина-Переяславка 2017»

21.00 – молодіжна концертна програма «Vivat, Переяславе!»

22.00 – концерт гостей міста

 

Парк  ім. Тараса Шевченка

10.00 – виставка домашніх улюбленців «Друзі наші менші»

10.00 – виставка-ярмарок «Мистецький узвіз Переяслава»

13.00 – виставка картин учасників пленеру художників «Вічно молодий Переяслав»

16.00 – виступ духового оркестру Дитячої музичної школи імені Павла Сениці

виставкові зали НЦК «Зустріч»

14.00 – містечко дитячих розваг  

14.30 –  спортивні змагання і розваги

15.00- фестивальне містечко «Фестиваль пасічника», «Фестиваль народних умільців», «Фестиваль переяславських страв»

 

 

 

 

Керуюча справами виконкому                             В.І.Гринець

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Додаток 3

                                                                                     до розпорядження міського голови

                                                              від  _______________ № _________

 

 

ПЛАН

підготовки та проведення заходів з нагоди відзначення
16 вересня 2017 року Дня міста Переяслава-Хмельницького

«Слався, Переяслав-граде!»

Назва заходу Дата виконання Відповідальні
Підготувати та надіслати телеграми-запрошення на участь у заходах згідно плану керівництву Київської обласної державної адміністрації, обласної ради, Переяслав-Хмельницької районної адміністрації, районної ради, сусідніх районів, містам-побратимам, кораблю «Переяслав» до 05 вересня 2017 року Гринець В.І., Коваленко В.О.,

Брень В.П.

Підготувати макети та виготовити запрошення для офіційних осіб, вітання на бігбордах і сітілайтах, бейджики для членів оргкомітету до 15 вересня 2017 року Гринець В.І.,

Брень В.П.

Підготувати макети та виготовити програми та афіші святкових заходів до 15 вересня 2017 року Губенко В. В.,

Гуріна В.М.

Підготувати списки запрошених на урочистості до 15 вересня 2017 року Гринець В.І.,

Брень В.П., Коваленко В.О.,

Вирішити організаційні питання щодо святкового оформлення міста напередодні свята (ремонт накриття сцени, прикріплення прапорів, гасел з привітаннями, встановлення тумб з прапорами, догляд за зеленими насадженнями, квітковою рослинністю) 15-16 вересня 2017 року Карнаух Г.М.,  Бут С.В.,

Слюсар О.М.

Підготувати флагштоки для підняття прапорів держави, міста, міст-побратимів 14-18 вересня 2017 року Карнаух Г.М.,  Бут С.В.,

Слюсар О.М.,

Легкодух О.В.

Провести роботи з благоустрою пам’ятних знаків, присвячених визволенню Переяслава-Хмельницького від німецько-фашистських загарбників: Братська могила у центральному парку міста імені Григорія Сковороди,  пам’ятний знак «Танк» на честь воїнів-танкістів 3-ї танкової армії І-го Українського фронту (вул. Новокиївське шосе), Меморіальний курган Слави (проспект Червоноармійців) до 14 вересня 2017 року Карнаух Г.М.,

Вітківський О.О.,  

Бут С.В.,

Слюсар О.М.,

Легкодух О.В.

Висвітлити у засобах масової інформації та на сайті виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради програму заходів До01 вересня 2017 року  Ярмоленко О. О.,

 Карпенко Г. І.

Запросити митців, організувати та провести виставку-ярмарок «Мистецький узвіз Переяслава» 16 вересня 2017 року Гуріна В.М.,

Пасічник М.

Організувати зустріч офіційних делегацій 14-17 вересня 2017 року БочарінП.П., Губенко В. В.,

Гринець В.І.

Розмістити атракціони, надувні гірки, електромобілі на центральній площі міста та у парку імені Тараса Шевченка (розробити схему розміщення) 15-16 вересня 2017 року Карнаух Г.М.,

Гаценко А.І.,

Гуріна В.М.

 Провести заходи по  встановленню наметів, стільців, лавок на центральній площі міста 16 вересня 2017 року

 

Карнаух Г.М.,   Вітківський О.О., Бут С.В., Слюсар О.М.,

УстичН.М, 

 Лопата М. П.

Забезпечити виступи самодіяльних художніх колективів міста 15-16 вересня 2017 року

 

Губенко В.В.,

Гуріна В.М.

Організувати на центральній площі виставку «Рідному місту присвячуємо…» від місцевих підприємств-виробників,  закладів освіти, НІЕЗ «Переяслав», ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», ДПТНЗ «Переяслав-Хмельницький ЦПТО»,  Переяслав-Хмельницького відділення фонду «Взаєморозуміння і толерантність» 16 вересня 2017 року

9.00-12.00

Карнаух Г.М.,

Губенко В.В.,

Ярмоленко П.М.,

Устич Н.М., Карман А.А., Лукашевич О.М.,

 Коцур В.П., Ковальська А.В.

Провести молебень за Переяслав та загиблих «Пам’ять у серці живе», присвячений вшануванню пам’яті загиблих визволителів Переяслава від німецько-фашистських загарбників, а також вшануванню учасників війни та партизанського руху, покладання квітів до Братської могили 16 вересня 2017 року

10.00

Губенко В. В.,

Гуріна В.М.,

Близнюк Т.О.,

Миздренко Є.П.,

Ковальська А.В.

Провести урочистості з нагоди Дня міста Переяслава-Хмельницького «Слався, Переяслав-граде!» 16 вересня 2017 року

11.00, центральна площа міста

Губенко В. В.,

Карнаух Г.М.,

Гринець В.І.

Гуріна В.М.

Близнюк Т.О.

 

Забезпечити чергування біля наметів для почесних гостей та ветеранів під час проведення урочистостей 16 вересня 2017 року Мартинов С.Г. Мільгевський В.М. 

Вітківський О.О.

Провести спортивні заходи: Легкоатлетичний пробіг

 

15 вересня 2017 року Мільгевський В. М., Буряк Л. І.,

Ярмоленко П.М.

відкрита першість міста  із швидких шахів, «Веселі старти» для дошкільнят, змагання з гирьового спорту

 

16 вересня 2017 року Мільгевський В. М., Буряк Л. І., Михайловський В.М.

 

Забезпечити концертну програму та виступ оркестру духових інструментів за участю викладачів та учнів Дитячої музичної школи імені Павла Сениці 16 вересня 2017 року Гуріна В.М.,

Іфтоді Г.М.

Забезпечити роботу виїзної торгівлі під час святкових заходів та ярмарку «Гостинний Переяслав» у парку ім. Тараса Шевченка 16 вересня 2017 року Гаценко А.І.,

Гуріна В.М.

Забезпечити святкове оформлення сцени 15-16 вересня 2017 року Гуріна В.М.,

Близнюк Т.О..,

Слюсар О.М.,

Бут С.В.

Забезпечити музичне та світлове обладнання проведення святкових заходів з нагоди Дня міста «Слався, Переяслав-граде!» 15-16 вересня 2017 року Гуріна В.М.,

Близнюк Т.О.

Забезпечити почесну варту та салютову групу біля Братської могили 16 вересня 2017 року Мартинов С.Г.,

Гуріна В.М.

Римар М.А.

Підготувати вінок, гірлянду,  корзини квітів зі стрічками на покладання до Братської могили, пам’ятного знаку героям Букринського плацдарму, Меморіалу Слави До 16 вересня 2017 року Гринець В.І., Кириченко А.І., Гуща М. В., Ярмоленко П.М.
Запросити та сформувати колони з представників установ, організацій, жителів міста для покладання квітів до Братської могили 16 вересня 2017 року Лой К. І.

Мільгевська В.І.

 

Підготувати сценарій проведення  урочистостей та святкового концерту на центральній площі до Дня міста До 14 вересня 2017 року Губенко В. В.

Гуріна В.М.,

Близнюк Т.О.

Сформувати список виступаючих під час урочистостей на центральній площі міста До 15 вересня 2017 року Гринець В.І.,

 Губенко В. В.,

 Коваленко В. О.,

 Брень В. П.

Організувати зустріч представників офіційних делегацій із міст-сусідів, почесних гостей та запрошених (реєстрація, закріплення відповідальних)  15-17 вересня 2017 року Бочарін П. П.,

 Губенко В. В.,

 Гринець В.І.,

Брень В. П.,

 Коваленко В. О.

Організувати зустріч почесних громадян міста з депутатами міської ради, членами виконавчого комітету 15 вересня 2017 року Бочарін П. П.,

 Губенко В. В.,

 Гринець В.І.,

Брень В. П.,

 Коваленко В. О.

Арсєньєва І.В.

Вшанувати ветеранів Великої Вітчизняної війни, учасників партизанського руху, воїнів-визволителів міста Переяслава-Хмельницького у 1943-му році подарунками та квітами; передбачити надання одноразової матеріальної допомоги непрацюючим Почесним громадянам міста До 15 вересня 2017 року Губенко В. В.,

 Бочарін П. П.,

 Голованова Р.П.,

 Гуща М. В.,

 Миздренко Є. П.,

Коваленко В.О.,

Кириченко А.І.

Вирішити питання щодо церемонії вручення знаку «Почесний громадянин міста» (нагороди, квіти, подарунки) 16 вересня 2017 року Губенко В.В.,

Гринець В.І.

 КириченкоА.І., БреньВ.П., Коваленко В.О. 

Вирішити питання щодо церемонії вручення військових відзнак

 

16 вересня 2017  року Губенко В.В.,

Озірний

Гуща М.В.

 

Підготувати списки по відзначенню кращих громадян міста грамотами, квітами, подарунками, забезпечити їх присутність на святі та вручення  15 вересня 2017 року Гринець В.І.,

Брень В.П., Гладченко М. Є.,

Коваленко В.О., Кириченко А.І.  

Провести конкурс по визначенню кращої торгової точки міста, відзначити переможців 16 вересня 2017 року Гаценко А.І.
Організувати зустрічі колективів художньої самодіяльності, артистів естради (розміщення, харчування) та їх виступи під час святкових заходів 15-16 вересня 2017 року Губенко В. В.,

 Гуріна В.М.,

Близнюк Т.О.

Підготувати територію парків імені Тараса Шевченка та імені Григорія Сковороди для організації центру розваг (вивезення сміття, ремонт лавочок, ремонт паркану, встановлення урн, освітлення паркової зони) До 15 вересня 2017 року Карнаух Г.М.,

Близнюк Т.О.,

Бут С.В. Слюсао О.М.

Провести заходи з благоустрою та прибирання міста до свята До 15 вересня 2017 року Карнаух Г.М.,

Вітківський О.О.

Бут С.В. Слюсар О.М.,

керівники установ, організацій міста, власники магазинів, тимчасових споруд

Організувати та провести святкову дитячу програму «Хай сонцю і квітам всміхаються діти!» у парку ім. Тараса Шевченка 16 вересня 2017 року Лой К.І.,

Мільгевська В.І.,

Кучеренко С. Ю.

 

Забезпечити підключення електропостачання для озвучення святкових заходів та освітлення вулиць міста 15-16 вересня 2017 року Богуш П. П.,

 Слюсар О.М.

Забезпечити участь волонтерів для допомоги у проведенні заходів впродовж дня 16 вересня 2017 року Мільгевська В.І.

 Близнюк Т.О.

Організувати та провести  міський зліт першокласників 16 вересня 2017 року Губенко В. В.,

 Ярмоленко П.М.

Організувати та провести святковий вечірній концерт за участю місцевих артистів та запрошених 16 вересня 2017 року Губенко В. В.,

 Гуріна В.М.,

Близнюк Т.О.

Забезпечити транспортне перевезення жителів під час проведення свята Дня міста 15-16 вересня 2017 року Устич Н. М.
Забезпечити охорону громадського порядку, регулювання транспортного руху, чергування карети швидкої допомоги, освітлення вулиць міста 15-16 вересня 2017 року Петренко О.Г.

Демків М.М.,

Слюсар О.М.

Забезпечити фінансування організації та проведення святкових заходів до Дня міста в рамках затверджених кошторисів, відповідно до планів асигнувань на виконання міських програм Вересень  2017 року Жарко Ю. М., Кириченко А.І.
Передбачити встановлення додаткових урн на центральній площі, у парку ім. Тараса Шевченка  під час проведення святкових заходів та організувати контроль за прибиранням сміття 15-16 вересня 2017 року Бут С.В.,

 Слюсар О.М.,

Модебадзе Р.С.

 

Передбачити розміщення програм заходів до Дня міста, демонстрацію фільмів, передач, рекламних роликів, статей, пов’язаних з історією міста Переяслава-Хмельницького, життям відомих людей у програмах ТРК «Альта», на сторінках газети  «Вісник Переяславщини», на сайті міста Вересень  2017року  Ярмоленко О.О.,

 Карпенко Г. І.

 

 

  

Керуюча справами виконкому                                        В.І.Гринець

 

 

Додати коментар