Вчимося самі і навчаємо інших

Дошкільне дитинство – це вік гри. Малюк в грі не тільки пізнає світ, а й висловлює до нього своє ставлення. Крім традиційних методик навчання останнім часом в освітньому процесі все ширше використовують LEGO – технології. Конструктор LEGO – це не лише яскрава іграшка, а цілий методичний комплекс, що відкриває педагогам та батькам широкі можливості для його використання в освітньому процесі.

10 березня в закладі дошкільної освіти №10 «Любавонька»  для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти Київської області, в режимі онлайн, відбулося друге обласне засідання педагогічної студії  на тему: «Інтеграція LEGO – технологій в освітній процес закладу дошкільної освіти», яке підготували і провели вихователь – методист Наталія Калініченко, та вихователь Тамара Панферова. 
Метою цього засідання було надання вихователям методичних рекомендацій щодо використання конструктора LEGO у різних формах організації роботи з дітьми дошкільного віку.
Під час перегляду відеозаняття вихователі познайомились з інтеграцією LEGO – конструювання в освітній процес дошкільного закладу, адже LEGO – технологія досить популярна у всьому світі.
Всі учасники схвально оцінили наповнення заходу, його організацію та проведення, отримали певний досвід, який зможуть використовувати у професійній діяльності.

 

                                                                    Центр професійного розвитку педогогічних працівників                                    

                                                

Додати коментар