До міської ради завітав гурт юних колядників (Фото, відео)

У святкові різдвяні дні є хороша традиція йти з колядками в оселі і офіси та нести радісну звістку про народження Ісуса Христа.

З новорічно-різдвяними віншуваннями до виконкому Переяславської міської ради сьогодні завітали юні представники дитячої студії при творчій спілці «Мистецтво Життя» на чолі із головою спілки Аллою Літковою та членкинею Людмилою Башук. Вони привітали працівників виконавчого комітету міської ради та керівників міста з Різдвом Христовим та виконали чудові колядки.

У сценічних українських костюмах колядники виконували твори про народження Ісуса Христа та бажали працівникам міської ради добра, щастя, достатку у Новому році. Юні колядники прийшли з подарунками та солом’яним вертепом, власноруч виготовлений активістами творчої спілки.

Вячеслав Саулко щиро подякував колядникам від працівників міської ради за чудові колядки. “Це добра традиція творчих колективів приходити до міської ради, щоб привітати з Різдвом Христовим. Ми вдячні вам за те, що покращуєте нам настрій, надихаєте до роботи. Ми будемо докладати максимум зусиль, щоб усім жилося у нашому місті набагато комфортніше”,- сказав Вячеслав Володимирович та вручив колядникам подарунки.

Додати коментар