Привітання з Різдвом Христовим від місцевого самоврядування

Шановні переяславці, жителі сіл громади!

Прийміть щирі вітання із  найвеличнішим релігійним святом – Різдвом Христовим!

       У ці благовісні дні всі ми по-особливому, сповнені любові до своїх рідних, до своєї землі, усією громадою долучаємося до надзвичайно важливої, сакральної  події для кожного з нас, для наших родин, для нашого народу, яка змінила історію цілих цивілізацій, подія ця – народження Спасителя.

      Різдво – це завжди народження надії на все краще, на здійснення найбільш заповітних мрій і помислів. Це свято сповнює наші душі добром та надією, вірою в те, що світло і правда завжди переможуть. Нехай цьогорічне Різдво стане початком нової дороги в мирний щасливий рік.  

      Щиро зичу вам, дорогі друзі, щастя, добра і злагоди, щоб благодатне світло Різдвяної зірки осяяло ваші серця та оселі великою духовною радістю, подарувало тепло спілкування у колі найдорожчих людей, надихнуло на нові благородні справи  задля  розвитку та процвітання нашого краю. Хай в кожній родині панує мир і спокій.

       Христос ся Рождається! Славімо Його!

З повагою

Міський голова                                                                                                         Вячеслав САУЛКО

 

 

 

Додати коментар