«Біжи = Врятуй»: у Переяславі проходить благодійний забіг заради хворих дітей

Юні переяславці Владислав Козоріз та Сергій Кравченко серйозно хворіють і потребують фінансової допомоги.

Владиславу поставили жахливий діагноз – пухлина головного мозку. Не менш тяжку ситуацію переживає й маленький Сергій. Йому діагностували гострий Т-клітинний лімфобластний лейкоз (рак крові). Батьки потребують колосальної підтримки і фінансової допомоги. 

Історія цих переяславців мотивувала Сергія Гаценка влаштувати благодійний напівмарафону «БІЖИ = ВРЯТУЙ». Захід проводиться за підтримки Переяславської міської ради та сприяння відділу фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я виконавчого комітету Переяславської міської ради. Учасники стартували біля захисної дамби Дніпра на центральному пляжі. У параді відкриття взяли участь міський голова Вячеслав Саулко та його заступниця Оксана Степаненко. Для участі у забізі потрібно було зробити благодійний внесок від 200 гривень у сумі на дві картки (тобто від 100 гривень на кожну картку). Для зручності учасників організатори розділили забіг за дистанціями: Hard (21 км), старт о 10:00; Medium (10 км) старт об 11:00; Lite (5 км) старт об 11:30.

У забізі беруть участь як юні жителі нашого краю, так і люди літнього віку. До благодійної справи долучився і український бізнесмен, банкір, віце-президент Федерації триатлону України, спортсмен Андрій Оністрат (інформація оновлюється і доповнюється).

Додати коментар