Благодійники відвідали родини захисників України, які загинули в зоні бойових дій на сході нашої країни та під час Революції Гідності

Сьогодні, в день, коли Україна святкує Різдво Христове за Григоріанським календарем, Переяславська земля повнилася приємними миттєвостями новорічних зустрічей.
 
З шаною, вдячністю та новорічними дарунками благодійники завітали до родин захисників України, які загинули в зоні бойових дій на сході нашої країни та під час Революції Гідності. 
 
Ідейниками такої святкової гостини є Всеукраїнське об’єднання «Свобода», а  за ініціативи Управління лісового господарства, заручившись підтримкою  і допомогою Переяславської міської ради та тереторіального центру комплектування та соціальної підтримки, це вдається реалізувати вже другий рік поспіль. 
 
Радо відгукнулися кожна з сімей, адже приємно вкотре зустрітися, поспілкуватися, обговорити питання що потребують вирішення, обмінятися вітаннями і  мовити добрі слова.
 
Громадо, в час коли Різдво Христове об’єднує родини душевним теплом в затишних домівках, згадаймо в молитвах усіх Героїв, хто узяв до рук зброю для захисту своєї країни, родини, дітей. Вшануймо  пам’ять  кожного, хто поклав своє життя на вівтар незалежності та соборності нашої держави.
 
Слава Україні!

Додати коментар