В місті Переяславі-Хмельницькому пройшла акція “Велика Українська Хода”

26 липня в Переяславі-Хмельницькому відбулась патріотична акція «Велика Українська хода», яка взяла початок з Майдану Незалежності в Києві у вересні 2014 року та мала на меті духовно об’єднати український народ у спільній боротьбі проти російських окупантів, вшанувати загиблих  за незалежність нашої держави.
Центральну площу древнього і вічно молодого Переяслава прикрасили близько 400 українських прапорів, серед яких Державний Прапор України, прапори міст та селищ, стяги, що побували на полях боїв на сході держави.
Акція шириться Україною, об’єднуючи не лише прапори наших регіонів, але й серця, душі й думки людей. У кожному місті нашої країни люди пишуть свої побажання. Про це повідомила військовий журналіст, учасниця Революції Гідності, волонтер і організатор «Великої української ходи» Катерина Валевська.
Медійниця переконана, що силою думки, віри й спільної молитви можна зупинити війну на сході України. Бо ж думка і слово – чи не найсильніша зброя. Чим більше людей долучиться до цієї акції, тим сильнішою стане спільна мрія про мир у нашому домі і ми, врешті, здолаємо загарбника.
До численної колекції прапорів додався і стяг міста Переяслава-Хмельницького з підписами та добрими побажаннями військовим від міського голови Тараса Костіна, жителів нашої громади.

Додати коментар