У Переяславі відкрилося вже третє відділення “Нової пошти”. Йому присвоїли №1

У Переяславі відкрилося ще одне відділення «Нової пошти» – на вулиці Героїв Дніпра, 31. Через це змінилася нумерація – Переяслав.City

Відділення №1 на Героїв Дніпра працює з 23 листопада. Розташоване на території колишнього ПМК-166. Поки що вказівника з траси немає. Орієнтиром є рекламний щит «Металобаза» зі стрілкою, яка показує напрям руху.

Вказівника на Героїв Дніпра ще немає. Орієнтиром слугує рекламний щит металобази

За сто метрів від повороту – прохідна. А за нею видніються автомобілі з логотипами «Нової пошти».

За прохідною розташоване приміщення, де працює "Нова пошта"

Клієнтів обслуговують три оператори. У будень до обіду черг немає.

 

У новому відділенні клієнтів обслуговують три операториУ новому відділенні клієнтів обслуговують три операториАвтор: Юлія Строчинська

– У нас вантажне відділення. Доставляємо вантажі вагою до 1100 кілограмів, – зазначив керівник відділення Сергій Карабанов, 24 роки.

П’ять років тому він влаштувався приймальником у відділення «Нової пошти» у Чайках Києво-Святошинського району. Потім перевівся у Переяслав, звідки родом.

Сергій Карабанов уточнив, що на вулиці Богдана Хмельницького, 180в наразі працює відділення «Нової пошти» №3 (до зміни нумерації було першим). Раніше функціонувало як вантажне, а тепер приймає посилки вагою до 30 кілограмів на одну накладну. Відділення №2 незмінно працює на вулиці Б.Хмельницького, 32. Воно приймає вантаж до 30 кг на одне місце. Тобто п’ять коробок по 30 кілограмів можна відправити однією накладною.

– Не всі інтернет-магазини обновили інформацію щодо кількості й нумерації відділень «Нової пошти» в Переяславі. Тож коли люди роблять замовлення, сайт, як і раніше, видає два відділення. У таких випадках можна зателефонувати в магазин і попросити оновити інформацію, – порадив Сергій Карабанов. – Деякі клієнти скаржаться, що нас важко знайти. Незабаром повісимо вказівник, буде простіше.

Режим роботи відділення №1: у будні – з 8 до 20, у суботу – з 9 до 18, у неділю з 10 до 18.

– У грудні очікуємо багато вантажів. Тому на один місяць змінили графік роботи в неділю. Після Нового року, ймовірно, працюватимемо в цей день з 11 до 17 години, – зазначив керівник відділення.

Режим роботи відділення №3 дещо відрізняється: у будні – з 9 до 19 години, у суботу – з 9 до 17, у неділю – з 11 до 17….

 

Додати коментар