У місті відбулось нагородження талановитих учнів шкіл та позашкілля стипендією Переяславського міського голови та міської ради (Фото)

Одним із пріоритетних напрямів як державної, так і місцевої освітньої політики є турбота про обдаровану і талановиту молодь, її творчий, інтелектуальний, духовний і фізичний розвиток. Адже молодь – це той потенціал, який визначатиме шляхи розвитку науки, техніки, економіки, мистецтва нашої держави та Переяслава зокрема.

Дуже приємно, що студенти прагнуть розвиватися творчо і щороку поповнюють ряди талановитої молоді міста. Аби відзначити таких юнаків та дівчат, у Переяславі щорічно призначаються стипендії міського голови.

Стипендія є важливим мотиваційним чинником і підтримкою учнів шкіл та позашкільних закладів міста, які успішно навчаються,  здійснюють  наукові дослідження та беруть активну участь у житті своїх закладів та громадському житті міста, в тому числі.

18 вересня, з нагоди святкування Дня міста, на території міської ЗОШ №1, з урахуванням усіх карантинних заходів,  міський голова Тарас Костін та його заступниця Валентина Губенко вручили стипендії для талановитих учнів. Троє учнів гімназії та троє учнів ЗОШ №1 із рук міського голови отримали Сертифікати.

Талановиті учні мистецьких шкіл отримали Сертифікати із рук Валентини Валеріївни та начальника відділу культури і туризму Антоніни Курченко.

У БХТДЮМ на талановиту юнь очікували Валентина Губенко, начальник відділу освіти Петро Ярмоленко та директор закладу Ніна Товкун.

Годиною пізніше Валентина Валеріївна спільно із начальником відділу фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я Валерієм Мільгевським вручиила Сертифікати талановитим спортсменам міста.

Усього цьогоріч стипендії, щомісячно від 150 до 400 грн., отримуватимуть 137 талановитих учнів міських шкіл та позашкільних закладів Переяслава.

ШАНОВНІ СТИПЕНДІАТИ! БАЖАЄМО БУТИ АКТИВНИМИ У ГРОМАДСЬКОМУ ЖИТТІ, НОВИХ ТВОРЧИХ ПЕРЕМОГ ТА ВИСОКИХ РЕЗУЛЬТАТІВ!

Додати коментар