Тріатлон повертається. Переяславський “Сімекс” гідно виступив на чемпіонаті України в Харкові

Переяславська команда «Сімекс» 2 серпня взяла участь у чемпіонаті України з тріатлону в Харкові. В естафетній «напівзалізній» дистанції посіла п’яте місце з-поміж 41 команди. Про це Переяслав.City повідомив Руслан Саулко, спортсмен «Сімекса» – Переяслав.City.

Віктор Куйбіда подолав 1,9 км вплав із 26-им результатом – 45 хв. 32 сек. На наступному етапі Руслан Саулко велосипедом проїхав 90 км за 2 год. 33 хв. 12 сек. – дванадцятим серед велосипедистів. А Анатолій Тірбах закінчив бігову дистанцію в 21 км за 1 год. 27 хв. 15 сек. одинадцятим у своїй категорії. Стабільні виступи кожного із наших спортсменів забезпечили команді досить високе п’яте місце. Від четвертого вона відстала на 40 секунд, а от від призових місць – на двадцять хвилин.

– У командах з першої трійки були лише професійні спортсмени, – пояснив Саулко. – Цей турнір існує вже років п’ять, я завжди брав участь індивідуально, а це вперше з командою. Раніше було до 200 індивідуальних учасників та до десяти естафетних команд. А цього разу аж 400 індивідуальних та 41 команда, бо багато хто через епідемію просто не може поїхати за кордон на змагання. Ми не розраховували на таку серйозну конкуренцію, тим паче, від професіоналів. Тому ставили мету показати особисті найкращі результати. Взагалі тріатлонні змагання по всьому світу відновлюються, однак такої масовості, як раніше, немає – країни закриті. Тож зараз ми, скоріше, готуємося до наступного сезону. Точно цим же складом братимемо участь в «Слов’янській хвилі» в Переяславі, чемпіонаті України в Харкові та чемпіонаті Європи в Люксембурзі.

Додати коментар