В Переяславі-Хмельницькому відбуваються Всеукраїнські фінальні юнацькі змагання з велоспорту на шосе “Хто ти, майбутній Олімпієць?” (Фоторепортаж)

Сьогодні, 7 липня, в місті Переяславі-Хмельницькому (Київська область) стартували пошукові сільські змагання з велоспорту на шосе “Хто ти, майбутній Олімпієць?”. Участь у змаганнях беруть 67 юнаків та 16 дівчат 2003-2004 року народження з Київської, Вінницької, Донецької, Житомирської, Кіровоградської, Рівненської, Миколаївської та Чернівецької областей.

На урочистий парад відкриття змагань прийшли та виступили заступник міського голови Валентина Губенко, начальник міського відділу з питань фізкультури та спорту Валерій Мільгевський, заступник голови ВФСТ “Колос” АПК України Григорій Савчук, голова оргкомітету змагань Наталія Піонтковська. Усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять про воїнів які загинули в Другу світову війну та в зоні АТО.

Сьогодні спортсмени змагалися в класі критеріум на 10 кілометрів (юнаки) та 7 кілометрів (дівчата). Суддівська бригада зафіксувала такі результати: в юнаків переміг Зимирєв на другому та третьому місцях відповідно Віталій Кость та Максим Вареник (усі Миколаївська область), в дівчат на першому місці Алла Марущук на другому Ангеліна Філєва, на третьому Наталія Нечитайло (усі Кіровоградська область). Відомий на Переяславщині велогонщик, майстер спорту з велоспорту СРСР, майстер спорту міжнародного класу України, депутат міської ради Олександр Аракелян відзначив переможців цінними призами.

8 липня групова гонка на 40 кілометрів у юнаків та 30 кілометрів у дівчат, старт о 10 годині в центрі села Гребля.

9 липня відбудуться індивідуальні гонки на 10 кілометрів, старти о 10 годині в центрі села Гребля.

Змагання проходять під егідою Національного олімпійського комітету та ВФСТ “Колос” АПК України.

Додати коментар