Проведено функціональне навчання осіб керівного складу та фахівців у сфері ЦЗ міста Переяслав Київської області

На виконання  Плану – графіку  проходження функціонального навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією та здійсненням заходів в сфері цивільного захисту  09.07.2020 року в залі засідань Переяславської міської ради було проведено функціональне навчання осіб керівного складу та фахівців у сфері ЦЗ міста Переяслав Київської області.

Навчання проводили Начальник навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Київської області, полковник служби цивільного захисту БУЛАХ Андрій Петрович, завідувач Броварських територіальних курсів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Київської області ДРАПЕЙ Вадим Геннадійович та завідувач навчально-консультаційного пункту ЦЗ та БЖД міста Переяслав ОЛЕФІР Михайло Іванович. 

З вступним словом виступив міський голова Тарас Костін  та начальник відділу з питань НС та ЦЗН виконавчого комітету міської ради ЖАРКО Віктор Петрович.

В навчанні взяли участь директори шкіл та ДНЗ міста Переяслав, керівники підприємств, установ та організацій міста Переяслав.

До слухачів було доведено нормативно-правові акти, якими регулюється діяльність органів управлінні ЦЗ, нововведення  в сфері ЦЗ, які вступили в дію в 2020 році, основи організації та здійснення заходів ЦЗ та БЖД в державних органах, органах місцевого самоврядування на підприємствах, в установах та організаціях.

За результатами проведеного навчання слухачам були вручені відповідні посвідчення про проходження навчання та підвищення кваліфікації у сфері цивільного захисту.

Додати коментар