Відбулися громадські слухання щодо проекту містобудівної документації «Детального плану території, обмеженої вул. Хмельницького Богдана, міжквартальним проїздом вздовж багатоквартирного житлового будинку по вул. Хмельницького Богдана, 84, р. Альта та вул. Шкільної в м. Переяславі…”

5 березня 2020 року в приміщенні зали засідань міської ради відбулися громадські слухання щодо проекту містобудівної документації «Детального плану території, обмеженої вул. Хмельницького Богдана, міжквартальним проїздом вздовж багатоквартирного житло-вого будинку по  вул. Хмельницького Богдана, 84, р. Альта та  вул. Шкільної в м. Переяславі Київської області з метою будівництва та обслуговування будівель торгівлі (магазину продовольчих та непродовольчих товарів», що проводилися відповідно до ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

В роботі засідання взяли  участь 36 осіб, в тому числі представники виконавчого комітету, громадськості, інвестора ПАТ «Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд «СМАЙЛ ІНВЕСТ» та розробника проекту містобудівної документації – ФОП КОВАЛЕНКО Ю.В.

В ході громадських обговорень, які відбувались з 10 лютого 2020 року по 10 березня 2020 року, до представленого проекту містобудівної документації надійшли декілька зауважень, а саме: зауваження стосувалися запланованої дороги для проїзду автомобільного транспорту з вул. Хмельницького Богдана вздовж багатоквартирного житлового будинку по  вул. Хмельницького Богдана, 84.

Присутні розглянули та обговорили проект містобудівної документації.

За результатами обговорення було схвалено представлені матеріали як такі, що відповідають законодавчим нормам і нормативно правовим актам, державним будівельним нормам, за винятком запланованої дороги для проїзду автомобільного транспорту з вул. Хмельницького Богдана вздовж багатоквартирного житлового будинку по  вул. Хмельницького Богдана, 84.  

????????????????????????????????????

 

Додати коментар