Міський голова зустрівся з делегацією з Німеччини

В рамках співпраці між державним вищим навчальним закладом «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» та університетом німецького міста Магдебурга, в місті Переяславі-Хмельницькому перебуває делегація з Німеччини, яка працює в місті разом зі студентами-волонтерами-переяславцями за проектом «Волонтерський рух для людей старшого покоління та серед старшого покоління».

14 червня у вечірній час відбулася неформальна зустріч членів делегації з Німеччини на чолі з керівником сервісного центру з обслуговування людей літнього віку міста Магдебург Олівером Брауном, професором університету Магдебург-Стендаль Жозефіною Хойзінгер з міським  головою міста Переяслава-Хмельницького Тарасом Костіним, який  теж навчається і є слухачем Національної  академії державного управління при Президентові України та приїхав для спілкування з гостями після навчального дня у виші.

В дружній атмосфері вони обговорили питання перебування гостей в місті, співпраці двох університетів.

Олівер Браун подарував очільнику міського самоврядування Переяслава-Хмельницького фірменно-іменну форму магдебургського гандбольного клубу GETEC, який входить до провідних клубів бундесліги Німеччини.

В зустрічі та спілкуванні брав участь голова Громадської ради при виконавчому комітеті Переяслав-Хмельницької міської ради, старший науковий співробітник Інституту політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф.Кураса Національної академії наук України Віталій Коцур, та студенти-волонтери з Переяслава-Хмельницького та Німеччини.

Додати коментар