Виїзд робочої групи з обстеженням місць масового відпочинку населення на водних об`єктах міста Переяслава-Хмельницького

Відповідно до рішення виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради від 30.05.2017 № 182-10 «Про визначення і впорядкування місць масового відпочинку населення на водних об’єктах міста Переяслава-Хмельницького у 2017 році» 07 червня 2017 року о 14.00 представниками виконавчого комітету

 Переяслав-Хмельницької міської ради, Переяслав-Хмельницького районного сектору головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Київській області, управління Держпродспоживслужби у Переяслав-Хмельницькому районі, цеху «Благоустрій» КП «Переяслав-Хмельницьке виробниче управління комунального господарства» було здійснено виїзне обстеження місць масового відпочинку населення на водних об’єктах.
Встановлено, що на пляжах розпочали роботу підприємці, які проводять благоустрій території. Зокрема, встановлені контейнери для сміття, громадські вбиральні. Окрім того на пляжі поруч готельно-ресторанного комплексу «Любокрай» встановлена переодягальня, периметр пляжу обмежений для заїзду автомобілів дерев’яними стовпчиками.
Представниками виконкому Переяслав-Хмельницької міської ради було роздано інформаційні листівки щодо правил поведінки на воді, першої допомоги при утоплені, заборони продажу алкоголю та тютюнових виробів дітям до 18 років, які були розміщені на об’єктах торгівлі. Представником управління Держпродспоживслужби у Переяслав-Хмельницькому районі проведена роз’яснювальна робота з підприємцями стосовно захворювання на ботулізм та повідомлено про заборону продажу рибної продукції.

Додати коментар