На Київщині відбувся фестиваль “Зустрінемось!” З війни — до миру»

27 травня у Києві відбувся родинний фестиваль для учасників АТО та їх сімей “Зустрінемось!” З війни — до миру». Організували захід Київська обласна державна адміністрація, благодійний Фонд “Чисте небо”, Центри Допомоги учасникам АТО в Київській області, в м. Києві, ГО Українська асоціація інвалідів АТО, Всеукраїнський Альянс Бійців та Волонтерів АТО.

Метою заходу було дати можливість воїнам зустрітись і разом знайти дорогу до мирного життя. Демобілізовані учасники АТО, воїни-добровольці, члени їх родин, члени сімей загиблих охоче брали участь у святковій програмі. Було облаштовано кілька інформаційних наметів, де вчорашні армійці мали змогу отримати консультації з працевлаштування, реабілітації та психологічної допомоги. На відвідувачів чекав смачний обід, велоквест, інформаційні стенди та виставка-ярмарок виробників області.

Хочеться зазначити, що в організації та забезпечення фестивалю приймали участь міські та районні підприємства та організації, а саме: СП ТОВ «Нива Переяславщини» (Мостіпан О.О.), ВКФ «Укрпромпостач – 95» ЛТД, ГО «Асоціація учасників бойових дій та учасників антитерорестичної операції Переяславщини» (Яковенко О.О.), ВГО «Духовні скарби України» (Яценко С.М.)  без їхньої участі свято не було б таким цікавим та яскравим.

Додати коментар