Учениця Переяслав-Хмельницького Центру професійно-технічної освіти та викладач ЦПТО відзначені навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Київській області

На базі Державного навчального закладу «Згурівський професійний ліцей» відбувся захист екологічних проектів професійно-технічних закладів Київщини «Вчимося досліджувати та охороняти природу». У своїх проектах учні 22 закладів презентували результати досліджень та свій внесок щодо збереження природи, звертали увагу на екологічні проблеми свого населеного пункту.

Учениця групи №2 Переяслав-Хмельницького центру професійно-технічної освіти Ірина Корнієнко представила результати роботи над екологічним проектом «Індикація стану атмосферного повітря у місті Переяславі-Хмельницькому за допомогою лишайників».

В.о. директора НМК ПТО у Київській області Стасєєва Марина Андріївна подякувала і вручила сертифікати усім учасникам заходу. Методист НМК ПТО Уманська Людмила Михайлівна відмітила роботу керівників проектів і вручила подяки Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Київській області. Зокрема, з Переяслав-Хмельницького ЦПТО подякою нагороджена викладач біології та екології Новікова Тетяна Дмитрівна.            

                                 

Додати коментар