Переяслав-Хмельницький знову приєднався до Дня вуличної музики

День Вуличної Музики в Україні – це наймасштабніший міжнародний музичний волонтерський проект, який цьогоріч вчетверте пройшов в Україні. Так, щороку в третю суботу травня сотні професійних виконавців та аматорів найрізноманітніших музичних стилів виходять у центр свого міста, щоб заграти і заспівати людям власну музику.

20 травня разом із Вільнюсом і Тбілісі, Ригою та Амстердамом, Пітером, Копенгагеном та іншими містами Європи День Вуличної музики охопив також і вулиці Києва, Івано-Франківська, Білої Церкви, Умані, Луцька, Кривого Рога, Переяслава-Хмельницького, Чернівців, Одеси, Львова, Сум, Олександрії, Немирова, Деражні, Черкас, Дніпра, Борисполя та інших міст.

У суботу  Переяслав-Хмельницький разом з багатьма іншими українськими та європейськими містами відзначив  День вуличної музики. Це волонтерський проект, який проходить без будь-якої комерційної вигоди. У нашому місті організацією свята займалася ГО “Джем Толока” (голова, депутат міської ради Ігор Янчук).

Святкування пройшло в парку імені Шевченка. 

Участь у дні вуличної музики могли взяти всі охочі музиканти і виконавці, як аматори, так і професіонали з Переяслава-Хмельницького, Києва, Борисполя, Одеси та інших міст.

Додати коментар