Відбувся відкритий боксерський турнір «Молодь Переяславщини»

З 22.03. по 24.03. 2019 року в актовому залі університету відбувся відкритий боксерський турнір «Молодь Переяславщини» серед студентської молоді (до 22 років) та юнаків 2005-2006 р.н. Турнір відбувся за підтримки Переяслав-Хмельницької міської ради, Переяслав-Хмельницької державної районної адміністрації, Переяслав-Хмельницької районної ради та ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет ім.. Григорія Сковороди». 

У турнірі взяли участь 27 команд  (194 чол.) з різних куточків України, а також спортсмени з Німеччини. На відкритті турніру були присутні: міський голова Тарас Костін, перший заступник голови райдержадміністрації Андрій Коркач, ректор університету  Віктор Коцур , декан факультету фізвиховання та природознавства Віктор Куйбіда та голова Київської обласної федерації боксу Костянтин Калашников. Переможці та призери нагороджені статуетками, грамотами та медалями відповідних ступенів від відділу з питань фізичної культури, молоді та спорту.

Команду Переяслава-Хмельницького представляли 17 спортсменів. Переможцями у своїх вікових категоріях стали: Чупрун Богдан, Боровик Сергій, Олійник Назар, Луценко Владислав, Обертій Сергій, Ващенко Юрій, Калмиков Кіріл, Кузьменко Костянтин. Всі інші спортсмени з міста стали бронзовими та срібними призерами. Кращим боксером турніру став Оболоннік Артем (м. Бровари), Артем переміг трьох спортсменів які були переможцями та призерами України, за що отримав боксерські рукавиці від Артура Палатного.

Додати коментар