Відбулися щорічні громадські слухання в мікрорайоні Солонці

12 лютого в Переяслав-Хмельницькій загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №3 відбулися локальні громадські слухання в мікрорайоні «Солонці» У зустрічі взяли участь міський голова Тарас Костін, депутати міської ради, заступник міського голови Наталія Устич, керуюча справами Ольга Гребенщикова керівники управлінь, відділів та служб виконавчого комітету та міської ради, керівники установ, організацій та підприємств міста, представники інститутів громадянського суспільства, жителі мікрорайону та представники місцевих засобів інформації.

Міський голова Тарас Костін звiтував про свою роботу за 2018 рік перед громадою міста та відповів на запитання присутніх. Основні теми, якими цікавились учасники зустрічі: питання про безпритульних тварин, ремонт дорожнього полотна, вивезення сміття, благоустрій міста, будівництво тротуару по вул. Ярмаркова, питання громадського транспорту(продовження годин руху) . Також відбулися конструктивні дискусії щодо питань освітлення вулиць, перебоїв з постачання електроенергії, питання з неналежними платіжками за постачання газу до будинків.

У ході зустрічі депутати міської ради  Артем Гриценко та Юрій Шинкар подякували міському голові за виконані роботи по ремонту дорожнього покриття та заміну ліхтарів по мікрорайону.

Наступні громадські слухання відбудуться в мікрорайоні «Спаська Левада» 13 лютого 2019 року о 16.00 годині у приміщенні загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №7.

Додати коментар