На «Голосі країни» переяславку Ніну Козачук підтримував Павло Зібров

Переяславка Ніна Козачук (27 років) взяла участь в дев’ятому сезоні проекту «Голос країни». Учора, 3 лютого, ефір з її виступом транслювався на телеканалі 1+1. Оскільки це був лише третій випуск, жоден із чотирьох суддів повністю не укомплектував свою команду. Однак, здається, що так було лише за сценарієм для телеглядачів.

Ніна Козачук працює бек-вокалісткою у Павла Зіброва. На цьому й акцентували увагу в сюжеті.

– Коли подзвонили з «Голосу», – розповіла Ніна, – в мене був такий крик: «Павло Миколайович, я пройшла!» Він: «Ну, мала, ну всьо! Тебе Боженька любить, Він тебе поцілував. Молодець!»

Журналісти шоу записали відео-звернення від Зіброва: «Ніночко, я вітаю тебе. Радий, що ми з тобою працюємо уже два роки. Ми об’їздили всю країну. Ти уже зірка! А зараз покажи, чого варта. І я думаю, що все у тебе получиться. Якщо не получиться, не хвилюйся, сонце моє. Я теж брав участь в «Голосі країни» (у шостому сезоні в якості жарту – ред.) з двома консерваторськими освітами. До мене, Народного артиста, вони не розвернулися».

Ніна Козачук уже брала участь в проекті два роки тому зі своїм колективом «Діапазон». Він покинув шоу на останньому перед прямими ефірами етапі.Дівчина зазначила:

– Мені потрібен «Голос», щоб заявити про себе, як про сольну виконавицю. Я готова до сцени. Думаю, це буде для мене поштовхом вперед.

Виконала пісню «У долі своя весна» Юрія Рибчинського та Володимира Івасюка у сучасному аранжуванні. Під час виступу група підтримки Ніни чомусь закликала обернутися лише одного із суддів: «Потапчик, будь ласка, ми тебе просимо!» Однак він, як і ніхто інший, не обрав співачку до своєї команди. А Тіна Кароль наприкінці пісні зі сльозами на очах сказала:

– Я хочу натиснути кнопку!

Дещо прояснив ситуацію коментар Павла Зіброва під постом Ніни у Фейсбуці: «Молодчинка – дивились щойно в ефірі 1+1. Знаємо, що коли ти співала команди вже були набрані, окрім одного місця у Потапа. (Це сьогодні не прямий ефір, а монтаж з різних днів-ефірів). Безумовно, тяжко співати і фізично, і морально під фінал запису, але ти, Ніна, виступала яскраво, драйвово і впевнено. Я тебе вітаю! А попереду ще багато значимого та цікавого!»

Коли всі крісла обернулися, Тіна Кароль відразу впізнала Ніну Козачук, адже саме вона свого часу була наставницею «Діапазону». Запитала, чи існує зараз колектив.

– Ні, – відповіла Ніна. – Дівчата закінчили навчання і працюють за спеціальністю. Вони не були музикантами, тому так вирішили.

– З ансамблю відірватися і стати самою на сцені – це складно, – сказала Тіна. – Яка ж ти молодець, що не розгубилася! Ти дуже талановита дівчина.

Потап лише попросив Ніну не засмучуватися. Дан Балан галантно допоміг їй спуститися зі сцени.

Після ефіру співачка написала у Фейсбуці таке: «Ну що ж! Це сталося! Дуже вдячна проекту «Голос Країни» за можливість знову виступати на цій сцені, скучила, чесно скажу! Там працюють справжні професіонали-музиканти, режисери, звукорежисери. Це крута команда, і опинитись знову там… Такий шанс дається не кожному і я це ціную! Дякую моїй неймовірній групі підтримки, ви витримали день мужньо, хоч і виступ мій чекали 9 годин. Звичайно, не все було так, як мені хотілося, у моєму виконанні – немає меж досконалості, навчаюсь на своїх помилках і не зупиняюсь! Вибір пісні – я ціленаправлено йшла саме з цією піснею і обробкою, яку зробили з моїм викладачем! Це пісня мого улюбленого композитора В. Івасюка (про його життя та творчість я можу говорити дуже довго). Тому я не засмучена, що не пройшла далі. Моя задача – донести нове звучання пісні до глядача! За фахом я артист-вокаліст, тому не може бути й мови про «зупинку досягнень», відчай і т.д. Музика – це моє життя!»

Віталій Усик (“Вісник Переяславщини”)

Додати коментар