Відбулося виїзне обстеження місць масового відпочинку населення на водних об’єктах

Відповідно до рішення виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради від 29.05.2018 №181-10 «Про визначення і впорядкування місць масового відпочинку населення на водних об’єктах міста Переяслава-Хмельницького у 2018 році» 17 липня 2018 року робочою групою було здійснено виїзне обстеження місць масового відпочинку населення на водних об’єктах, а саме: берег Канівського водосховища та берег річки Трубіж.

Встановлено, що на міському пляжі підприємці самостійно проводять благоустрій території. На місці відпочинку поруч готельно-ресторанного комплексу «Любокрай» встановлена переодягальня, дерев’яні «грибки», урни для сміття, периметр пляжу обмежений для заїзду автомобілів.

На березі річки Трубіж обстежено п’ять місць відпочинку, а саме: біля мосту на лузі, де святкують Івана Купала, поруч з туристично-розважальним комплексом «Стара Гребля», «Вальок», «Катеринка» та «Білий обрив».

Окрім того, мешканці міста полюбляють відпочивати поруч колишнього кар’єру за магазином «Шансон» по вул. Соборній.

Суб’єктам господарювання, які здійснюють торгівлю на міському пляжі, роздані інформаційні листівки щодо правил поведінки на воді, першої допомоги при утоплені, заборони продажу алкоголю та тютюнових виробів дітям до 18 років. 

Представником Переяслав-Хмельницького районного сектору головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Київській області проведена роз’яснювальна робота з відпочиваючими щодо правил поведінки на воді. 

Додати коментар