В Переяслав-Хмельницькій дитячій музичній школі імені Павла Сениці відбулося свято випускного вечора (Фоторепортаж)

25 травня в Переяслав-Хмельницькій дитячій музичній школі імені Павла Сениці відбулося свято випускного вечора. Цього року 20 випускників отримали свідоцтва про закінчення музичної школи, а кращим учням були вручені Похвальні листи.

У вступному слові директор музичної школи Ганна Іфтоді зазначила, що особливо яскравим для учнів і педагогів закладу стало завершення навчального року – 20 травня учні Переяслав-Хмельницької ДМШ ім. П. Сениці вже вдруге прийняли участь у Міжнародному дитячому фестивалі-конкурсі мистецтв „Соняшник”. До творчих змагань протягом навчального року ретельно готувались 10 солістів різних вікових категорій фортепіанного, вокального, оркестрового відділів, а також 5 дуетів та зведений ансамбль скрипалів „Фа-мажор” у кількості  19-ти учасників. Виступ вихованців музичної школи був напрочуд вдалим – всі номінанти нагороджені званнями «Лауреатів».

Концертний зал, де проходив концерт, був переповнений глядачами, серед яких – заступник міського голови Валентина Губенко, керуюча справами виконавчого комітету міської ради Валентина Гринець та начальник відділу культури та туризму Вікторія Гуріна, які у своїх виступах подякували батькам за те, що подарували школі найкращих учнів, а також подякували викладачам та усьому колективу школи за сумлінну працю. Кожен випускник від відділу культури та туризму отримав квітку – троянду.

На свято завітали батьки учнів, вони в свою чергу виразили свою подяку викладачам музичної школи, а вихованці-випускники порадували присутніх яскравим концертом.

Додати коментар